• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

29.06.2024

19:48

Htela ga Zvezda, završio u Partizanu! Novo pojačanje u Humskoj, Jurčević potpisao na tri godine!

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Partizan

Htela ga Zvezda, završio u Partizanu! Novo pojačanje u Humskoj, Jurčević potpisao na tri godine!

Podeli vest

Partizan nastavlja da sklapa tim za sledeću sezonu.

Najnovije, pojačanje crno-belih je Mario Jurčević. Fudbaler koji igra na poziciji levog beka potpisaće ugovor na tri godine, a stiže među crno-bele bez obeštećenja, s obzirom da je raskinuo ugovor sa Apolonom iz Limasola.

Interesantno, pre četiri godine, dok je igrao u ljubljanskoj Olimpiju, bio je i na meti Crvene zvezde. Tada je u redove crveno-belih hteo da ga dovede Dejan Stanković, ali do dogovora na kraju nije došlo, pa je Jurčević otišao u Osijek.

Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

 

Novi defanzivac Partizana će u Srbiju da stigne u nedelju uveče, u ponedeljak ga očekuju medicinski pregledi i potpis trogodišnjeg ugovorai putovaće sa ekipom u Moskvu, gde će odigrati „bratski turnir“, na kom će igrati protiv moskovskih klubova, Dinama, trećeg jula i CSKA sedmog jula.

Jurčević je čak šest godina proveo u Olimpiji, nakon toga je usledila selidba u Osijek, a od 2023. je član Apolona iz Limasola. Odigrao je i četiri utakmice za reprezentaciju Slovenije u periodu od 2020. do 2021. godine.

Pored Apolona i Olimpije, čije je boje branio u tri navrata, igrao je kraj leve aut linije još za Osijek i Radomlje, a upisao je i četiri meča za A reprezentaciju Slovenije.

Posle Đorđa Jovanovića, Nihada Mujakića, Kervina Arijage i Ibrahima Zubaire, Jurčević je peto pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Zoran Marjanović i Indi u vezi? Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti!
Estrada

Zoran Marjanović i Indi u vezi? Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti!

Već neko vreme po gradskim kuloarima kruže priče da je najpoznatiji udovac Zoran Marjanović u šemi s pevačicom Indirom Indi Aradinović, s kojom je imao uspešnu saradnju kada joj je komponovao pesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene, saznaje Kurir.

01.07.2024

19:39

Srbija