• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

12:48

Danilo napiši knjigu, izdržao si stvari koje ja nikada ne bih! Oglasila se Ivana Anđušić posle muževog odlaska!

Informer/Instagram

Partizan

Danilo napiši knjigu, izdržao si stvari koje ja nikada ne bih! Oglasila se Ivana Anđušić posle muževog odlaska!

Podeli vest

"Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bih", poručila je Ivana Maksimović Anđušić, supruga doskorašnjeg košarkaša Partizana Danila Anđušića.

Čekao je danima nekadašnji reprezentativac Srbije da vidi u kom pravcu razmišljaju Željko Obradović i ljudi iz Partizana ovog leta i kada je shvatio da neće biti u planovima iskusnog stručnjaka, odlučio je da prihvati ponudu Dubaija, kluba koji će debitovati u ABA ligi.

Ivana, njegova lepša polovina i uspešna srpska strelkinja, objavila je sliku na kojoj je bračni par nasmejan uz naslednike koji su u crno-belim bojama, uz emotivnu poruku kojom je poželela sreću suprugu u nastavku karijere.

 

 

 

 

"Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bismo prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio ABA ligu sa klubom čiju ljubav i vernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako volela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bih, ali i nagrađen ljubavlju dece koja te toliko prate i podržavaju - dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svetu!", stoji u opisu Ivanine objave na Instagram profilu.

Iskusni as završio je treći mandat u Partizanu koji je obeležilo osvajanje ABA lige prošle sezone.

Anđušić je u Evroligi imao relativno sporednu ulogu, a epizodne role upotpunio je sa prosečnih 5,5 poena, dok je u regionalnoj ligi imao nešto više prilike da pokaže šta zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 2 dana

LICNO GA JA NIKAD I NE BI POZVAO DA SE VRATI U PARTIZAN ,A TO SE POKAZALO ISPRAVNIM JER NIJE NISTA NI POKAZAO ZA OVE SVE GODINE KOJE JE IGRAO... PITAO BI NJEGOVU SUPRUGU , A STA JE TO ON IZDRZAO ,POSTO NIJE NI POKAZAO NISTA JER DSA JESTE IGRAO BI U STALNOJ POSTAVI.......

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija