• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

18.07.2024

19:28

Spektakl u najavi! Partizan protiv šampiona Evrope i to na drevnom stadionu

Starsportphoto

Partizan

Spektakl u najavi! Partizan protiv šampiona Evrope i to na drevnom stadionu

Podeli vest

Košarkaši Partizana pre početka sezone učestovaće na tradicionalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, a igraće u ambijentu koji do sada nije viđen.

Naime, kako je objavila stranica "pbg.news" inače poznata po tačnim informacijama iz Humske, ali i brojni grčki mediji, crno-beli će odmeriti snage sa Panatinaikosom, aktuelnim evropskim šampionom 21. septembra od 21 čas i to na drevnom olimpijskom stadionu "Panatinaiko".

Pored domaćina PAO i Partizana na turniru "Pavlos Janakopulos" učestovaće i izraelski Makabi iz Tel Aviva i turski Efes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

"Zeleni" su zbog renoviranja svoje "OAKA arene" tražli dozvolu od gradskih vlasti u Atini da učesnike turnira ugoste na čuvenom stadionu na kojem su održane moderne Olimpijske igre 1896. godine. Stadion na otvorenom prima 80.000 ljudi, pa se očekuje da na utakmicama bude rekordna posećenost. 

Foto: EPA Images

Čuveni olimpijski stadion "Panatinaiko" u Atini

 

 

Inače, Pavlos Janakopulos po kome turnir i nosi ime je tvorac modernog Panatinaikosa koji je sa sadašnjim trenerom Partizana Željkom Obradovićem ispisao istoriju i osvojio pet titula Evrolige. 

Partizan je, podsetimo, prošlog leta na stadionu "Tašmajdan", pod otvorenim nebom, u pripremnoj utakmici pred početak nove sezone ugostio Fuenlabradu, a navijači crno-belih su tada napravili spektakularnu atmosferu o kojoj su brojni svetski i evropski mediji izveštavali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija