• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.08.2024

06:00

Bruka, sramota, krševi... Agonija navijača Partizana posle ponižavanja, svi na udaru

Starsportphoto

Partizan

Bruka, sramota, krševi... Agonija navijača Partizana posle ponižavanja, svi na udaru

Podeli vest

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su i u drugom meču poraženi od Dinama iz Kijeva. Ovog puta u Humskoj je bilo 3:0, pa je na kraju ukupan rezultat. 9:2.

Posle ubedljivog poraza u Lublinu (6:2) šanse za povratak u revanšu bile su minimalne, ali sportski i fudbalski je bilo nadati se. Nadali su se navijači ali je usledio novi šamar.

Partizan definitivno nije pokazao da poseduje kvalitet za Ligu šampiona. Devet golova na dva meča, poniženje, a ono što dodatno brine je potpuna letargija, dekoncentracija, bez energije, želje da odgovoriš, da spasi obraz. Očekivali su navijači da crno-beli na svim terenu krenu u juriš iako je bitka izgubljen ali da sačuvaju ponos. Ne, usledila je nova katastrofa. Moraće da se dokazuje u Ligi Evrope, ali ako bude ovako ni tamo se neće provesti mnogo bolje.  Sledeći rival je Lugano.

Šamarčinu od Ukrajinaca neće zaboraviti crno-beli jer od osnivanja 1945. nikada u nekom dvomeču nisu primili ukupno devet golova, kao protiv Dinama iz Kijeva. Trener Aleksandar Stanojević bio je nemilosrdan posle utakmice.

- Za ovaj nivo nismo spremni, za ovaj drugi ćemo videti... Daleko smo od Lige šampiona, a da li smo za Ligu Evrope i Superligu? To je veliko pitanje. Vreme će pokazati. Ja mislim da nismo spremni da budemo konkurentni u domaćem prvenstvu, to je moje mišljenje. Imam svakakvih iskustava, mogu da dozvolim sebi da to kažem. Zato sam i došao, spreman sam da radim i želim da idem do kraja. Ovakvu situaciju nisam očekivao. Treći put sam ovde, prolazio sam kroz razne situacije, ali ova je najteža. Nadam se da će se stvari koje smo dogovorili pre dolaska biti rešene - rekao je Stanojević.

Ni navijači nisu imali milosti prema fudbalerima.

"Ovo je sramota! Igramo kod kuće, treba da očistimo obraz od prošle utakmice a mi ni jedan šut u okvir gola, posed lopte 40 odsto, ne mogu dva pasa da sastave, zalaganje nula. Jedino Saldanja i Jurčević bi mogli da dobiju prelaznu ocenu. Uprava napolje", komentar je jednog navijača.

 

 

 

 

"Nije Dinamo toliko jak, koliko smo mi loši. Ovusu je igrač manje na terenu. Kalulu sem brzine nema nijedan drugi kvalitet. Zahid kao osmica neupotrebljiv. Saldanja još od Rusije ne igra sa prepoznatljivom energijom. Goh se opet nije pojavio. Stanoja čeka rudarski posao".

 

 

 

 

 

 

"Jojić, Miljković, L. Marković i sva ostala hejtovana "Partizanova deca" su otprilike kao najtalentovanija deca "La Masije" u poređenju sa ovim stranim krševima što su selektirani i dovedeni u Duljajevom mandatu, te ostavljeni u Partizan da ih gledamo".

 

 

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21