• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

06.08.2024

15:10

Grimaldo posle debija za Partizan: Možemo u Ligu Evrope! Jedva čekam da bolje upoznam Beograd

Starsportphoto

Partizan

Grimaldo posle debija za Partizan: Možemo u Ligu Evrope! Jedva čekam da bolje upoznam Beograd

Podeli vest

Peruanski fudbaler izneo prve utiske po dolasku u klub iz Humske.

Poslednji novajlija Partizana ovog leta, Žoao Grimaldo (21), koji je stigao sa etiketom velikog pojačanja upisao je u nedelju i prve minute na terenu. Protiv Železničara u 3. kolu Superlige dobio je šansu u samom finišu, ali se svakako očekuje da će mu trener Aleksandar Stanojević davati sve veću šansu kako sezona bude odmicala.

Mladi krilni ofanzivac veruje da će moći da pomogne saigračima u ostvarenju ciljeva, a naglasio je da jedva čeka da malo bolje upozna Beograd i srpske običaje.

Osećam se zaista sjajno i na tome mogu da zahvalim svojim saigračima. Omogućili su mi da komotnije uđem u igru posle dobrog rezultata i da debitujem pred našom publikom. Trener Stanojević i oni su mi dali samopouzdanje da se opustim, da mogu da igram svoju igru - rekao je Grimaldo.

On je dodao da je oduševljen kako su ga svi u klubu, ali i navijači prihvatili.

Foto: ATA Images

Žoao Grimaldo

- Dobijam puno poruka od naših fanova, pozdravljaju me i čestitaju na debiju. Ovde su ljudi neverovatno ljubazni, zaista sam oduševljen. Adaptacija u toku, a iskreno, jedva čekam da bolje upoznam Beograd i vaše običaje. Ono malo što sam video je prelepo - poručio je Grimaldo, a potom se osvrnuo i na uslove u SC "Zemunelo".

- Zaista je impresivno, imamo sve pogodnosti za rad i odmor, od sale za ručavanje, teretane, soba, terena... Što se tiče treninga, oni su intenzivni, ali osećam se prijatno.

Peruanac je bio velika želja stručnog štaba, kako bi se igra crno-belih znatno ubrzala.

- Imam odličnu komunikaciju sa trenerom. Iz dana u dan sve više razumem njegove zahteve, ono što traži od mene na terenu. Znači mi mnogo što govori španski, ceo stručni štab mi je posvećen - objasnio je Grimaldo.

Foto: FK Partizan

 

Nije isključeno da Žoao već u četvrtak protiv Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope bude u startnoj postavi "parnog valjka".

- To je važna utakmica za nas. Suočićemo se s tim izazovom hrabro, sa punom odgovornošću. Moramo da ostvarimo cilj, a to je da se plasiramo u plej-of Lige Evrope - zaključio je Grimaldo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija