• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

08.08.2024

22:28

Glavu gore, ništa nije gotovo! Sveta Marković veruje u prolaz

Starsportphoto

Partizan

Glavu gore, ništa nije gotovo! Sveta Marković veruje u prolaz

Podeli vest

Idemo u Švajcarsku da probamo da prođemo dalje, kaže fudbaler Partizana Svetozar Marković.

Crno-beli su poraženi od Lugana u Humskoj 1:0 (0:0) u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš je za sedam dana, a štoper je uveren u prolaz.

- Ništa još nije gotovo. Okrećemo se sledećoj utakmici. Trudićemo se da se pripremimo najbolje što možemo i da prođemo u sledežoj fazi. Imamo iskustva sa Švajcarskim ekipama, igrali smo i u Danskoj na veštačkoj podlozi. Verovatno ćemo sledeće nedelje trenirati na veštačkoj travi, da ne budemo iznenađeni - ističe Marković. 

Prema njegovim rečima, Partizan je imao bolje šanse od Lugana. 

- Do gola smo kontrolisali makar defanzivni deo i pokušavali smo iz tranzicije da damo gol. Imali smo neke šanse i polušanse. Sve u svemu, prvo poluvreme je bolje izgledalo. U drugom delu smo u srednjoj zoni bili agresivni, ne toliko spremni da oduzmemo loptu i krenemo u napada. Oni su imali veći posed, a mi bolje šanse - ocenio je defanzivac. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Tempo igre crno-belih u dobroj meri je diktirao protivnik. 

- Posed lopte je bio na njihovoj strani, teško je tako igrati. Više smo se umarli i trošili kad smo igrali bez lopte. Tako smo primili gol. Nismo se svesno povukli. Lugano je kvalitetan, spustio nas je niže. Mi smo čekali neke šanse i izgubili, što nije dobro - zaključio je Marković. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23