• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

08.08.2024

22:42

Idemo na sve ili ništa! Jurčević bodri saigrače posle poraza u sred Humske

Starsportphoto

Partizan

Idemo na sve ili ništa! Jurčević bodri saigrače posle poraza u sred Humske

Podeli vest

Igraćemo u Švajcarskoj na sve ili ništa, kaže prvotimac Partizana Mario Jurčević.

Crno-beli su poraženi od Lugana u Humskoj 1:0 (0:0) u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Jurčević ističe da je ostala još jedna utakmica, koja bi mogla da bude u Partizanovu korist. 

 

- Nije kao što smo očekivali, pali smo u drugom poluvremenu. Igrali smo na tranziciju. Imamo još jednu šansu i nadamo se prolazu. Bilo je bolje nego protiv Dinama, svaki dan napredujemo i težimo da budemo bolji. Danas nije bilo dovoljno za pobedu - jasan je Jurčević. 

Foto: Starsportphoto

 

 

On ističe da Lugano ima mana, a da će iz srpski klub iskoristiti. 

- Prilagodićemo se. Radićemo koji trening na veštačkoj travi. Ići ćemo tamo na sve ili ništa. Svi imaju mane. Oni su naše iskoristili, a mi njihove ne. Idemo u Švajcarsku da to promenimo - zaključio je Jurčević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23