• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

24.08.2024

17:41

Partizan je na tankom ledu! Crno-beli se oglasili saopštenjem pred meč sa Gentom, važna poruka za navijače!

Starsportphoto

Partizan

Partizan je na tankom ledu! Crno-beli se oglasili saopštenjem pred meč sa Gentom, važna poruka za navijače!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u sredu od 18 časova igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv belgijskog Genta, nakon što su prvi meč u Beogradu izgubili rezultatom 1:0.

Nažalost, crno-beli će i ovog puta biti lišeni podrške svojih navijača, jer će se utakmica odigrati pred praznim tribinama, zbog kazne koju je UEFA izrekla Partizanu.

Zbog disciplinske mere koja je na snazi, Partizan je apelovao na svoje navijače da ne putuju u Belgiju.

Foto: Starsportphoto

FK Partizan - FK Gent

Zvanično saopštenje iz Humske prenosimo u celosti:

"Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za 1. utakmicu plej-of faze Lige konferencije, FK Partizan - KAA Gent koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu. Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije, KAA Gent - FK Partizan, u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere. Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije", stoji u saopštenju Partizana.

Crno-beli će se tako morati osloniti isključivo na svoje snage u borbi za plasman u Ligu konferencija, bez podrške s tribina, što predstavlja dodatni izazov u ovom ključnom meču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija