• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

26.08.2024

17:23

Štoper Partizana predstavljen u Španiji! Sledi dokazivanje u Kadizu (VIDEO)

instagram cadizclubdefutbol

Partizan

Štoper Partizana predstavljen u Španiji! Sledi dokazivanje u Kadizu (VIDEO)

Podeli vest

Mladi fudbaler Bojan Kovačević (20) zvanično je pozajmljen članu Segunde na godinu dana.

Nije uspeo rođeni Užičanin da se nametne za mesto u timu Partizana kod trenera Aleksandra Stanojevića, a pošto nije želeo da sedi na klupi, ova opcija ispala je najbolja za sve. Prvi se crno-belima javio Kadiz i dobio visokog štopera do kraja sezone, a na leto će, ukoliko sve strane budu zadovoljne, imati i opciju da potpuno otkupi njegov ugovor.

Kovačević je danas prošao lekarske preglede, a potom stavio paraf na saradnju i zadužio dres sa brojem 14. Kasnije je odradio i prvi trening, a šef stručnog štaba Pako Lopez odlučiće da li će mu i kada dati priliku da se pokaže na terenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cádiz Club de Fútbol (@cadizclubdefutbol)

Za mladog defanzivca ovo je druga selidba u samo 12 meseci, pošto je zimus stigao u Humsku iz Čukaričkog. Predviđen je da bude "bonus" i zameni Mihajla Ilića, ali kod Igora Duljaja, a potom i Alberta Nađa, nije u potpunosti opravdao poverenje, jer je imao ozbiljnih kikseva.

Sada je na novom početku i to na Pirinejima, a u taboru "žutih", sudeći po objavama na društvenim mrežama, nisu krili oduševljenje što su ga doveli.

Foto: Instagram

 

Za španske medije o Kovačeviću je pričao i Dejan Lekić (39), nekadašnji napadač Crvene zvezde, koji je kasnije igrao upravo za Kadiz, kao i za Osasunu, Sporting Hihon, Eibar, Đironu i Majorku.

- Poznajem Bojana, jer je igrao za Partizan i mladu reprezentaciju. Fizički je veoma dobar, učestvuje u igri, može da bude dobra opcija. Ne znam da li će baš odmah da bude starter, ali može mnogo da pomogne. Napadačima je vrlo neprijatno u borbi sa takvim defanzivcem, jer je brz i jak. Pritom, Kadiz nema štopera koji igra sa loptom, a on može to dobro da radi. Brzo će se adaptirati - rekao je Lekić za "El Desmarque".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija