• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

01.09.2024

09:51

Nindža stigao u Humsku! Partizan dobio izvanredno pojačanje na golu! (FOTO)

RK Partizan

Partizan

Nindža stigao u Humsku! Partizan dobio izvanredno pojačanje na golu! (FOTO)

Podeli vest

Iranski golman Said Heidarirad danas je zvanično postao novi član crno-belih, potpisavši jednogodišnji ugovor koji bi mogao da donese novu snagu na golu tima iz Humske.

Heidarirad, iskusni čuvar mreže, iza sebe ima impresivnih sedam godina u Dinamu iz Bukurešta, gde je osvojio čak 15 trofeja i pet sezona branio boje rumunskog velikana u Ligi šampiona. Njegovo iskustvo i kvalitet donose Partizanu ozbiljno pojačanje uoči novih izazova na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Odmah po dolasku u Beograd, Heidarirad je poslao emotivnu poruku navijačima: 

- Srećan sam što sam postao deo jednog od najvećih srpskih klubova. Pozdravljam sve navijače Partizana i verujem da ćemo, uz njihovu podršku, imati sjajnu sezonu. Što se tiče mog nadimka, dobio sam ga kada sam tek došao u Bukurešt. Bio sam mlad, nisam imao mnogo iskustva i previše sam skakao kada bih pokušavao da odbranim. Zbog toga su me saigrači prozvali Nindža i taj nadimak je ostao do danas.

Ovaj iranski golman će već na svom debiju u crno-belom dresu imati priliku da se upiše u klupsku istoriju.

Partizan će u prvom zvaničnom meču sezone, u borbi za Superkup, ukrstiti koplja sa Vojvodinom. Svi su pogledi sada uprti u Heidarirada, koji će dati sve od sebe da dokaže zašto ga zovu "Nindža" i zašto je baš on izabran da brani boje Partizana!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija