• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

17.09.2024

15:50

Novi/stari sportski direktor priznaje: On je uticao na moj povratak!

Starsportphoto©

Partizan

Novi/stari sportski direktor priznaje: On je uticao na moj povratak!

Podeli vest

Povratnik na mesto sportskog direktora Partizana, Ivica Iliev je prilikom imenovanja u Humskoj istakao trenutnog trenera prvog tima Aleksandra Stanojevića kao tas na vagi koji ga je opredelio za povratak u voljeni klub.

Bivši napadač ukazuje na sjajan odnos koji ima sa srpskim stručnjakom za kojeg je igrao 2011, a onda i ispunjavao zadatke funckionera 2020. i 2021.

Ukazuje na Stanojevićevu energiju i priznaje da ga je ona zarazila i navela ga na povratak u crno-bele.

Foto: Starsportphoto

Zarazna energija Aleksandra Stanojevića

Uvek sam preuzimao odgovornost i od današnjeg dana sve negativno ide meni na dušu. Sve što se bude dešavalo, ja ću biti odgovoran. Došao sam i zbog našeg trenera Stanojevića i njegove energije. Njegova ljubav prema klubu je u meni probudila volju i žar. Ovaj klub volim i on je moj život. Hajde da se svi zajedno skupimo  i ponovimo 2017. godinu. Svako ko izađe iz mojih pravila, biće bivši član kluba - jasno je poručio Iliev tokom konferencije za medije.

Foto: Starsportphoto©

Stanojević i Iliev

Partizan je slabo počeo novu sezonu Superlige Srbije i trenutno zauzima tek sedmu poziciju.

Nakon šest odigranih kola, "parni valjak" je upisao tri pobede, dva remija i jedan poraz. 

Nastup na evropskoj sceni su okončali bez pobede, pa je jasno da je pred novim sportskim direktorom i rukovodstvom kluba mnogo posla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija