• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

29.09.2024

13:41

Partizan bez Miloševića na Mladost! Lalatović ima veliku priliku da skine skalp posrnulom velikanu!

Tanjug

Partizan

Partizan bez Miloševića na Mladost! Lalatović ima veliku priliku da skine skalp posrnulom velikanu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana suočiće se s ekipom Mladosti iz Lučana u okviru 10. kola Superlige Srbije, u meču koji se igra u Lučanima danas od 17 časova.

Ovaj susret dolazi nakon teškog poraza crno-belih od Crvene zvezde, kada su izgubili sa 4:0, što je produbilo krizu rezultata, s obzirom na to da Partizan nije pobedio već osam utakmica.

Posle poslednjih neuspeha, Partizan je pretrpeo i trenerske promene. Aleksandar Stanojević podneo je ostavku, a na njegovo mesto je došao Savo Milošević. Ipak, Milošević neće biti na klupi tokom ovog meča, već će ekipu predvoditi Branko Vukašinović, što dodatno komplikuje situaciju za crno-bele.

Foto: FK Partizan

Savo Milošević

Sa druge strane, Mladost, pod vođstvom Nenada Lalatovića, ulazi u ovaj duel s velikim samopouzdanjem. Ekipa iz Lučana beleži impresivnih šest uzastopnih pobeda i deli drugo mesto na tabeli sa OFK Beogradom, što ih čini ozbiljnim rivalom.

Foto: Starsportphoto

Nenad Lalatović

Ovaj meč predstavlja ključnu priliku za Partizan da preokrene svoju sezonu i povrati samopouzdanje, dok Mladost želi da nastavi svoj pobednički niz. Navijači će moći da prate ovaj duel putem direktnog prenosa na kanalu Arena Premium 1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija