• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

24.10.2024

18:56

Nadrealne scene u Humskoj! Ljajić prodaje Vazurin "audi" da plati dugove!

Starsportphoto, Printscreen/X

Partizan

Nadrealne scene u Humskoj! Ljajić prodaje Vazurin "audi" da plati dugove!

Podeli vest

Novi predsednik Partizana Rasim Ljajić namerava da proda skupoceno vozilo marke "audi" svog prethodnika Miloša Vazure kako bi otplatili barem jedan deo dugova.

Poznati političar je dolaskom u Humsku ulicu zatekao klupske kase i tribine prazne, ali poprilično impozantan vozni park.

Zato je odlučio da jedan deo rupa zapuši prodajom luksuzne "A osmice" i tako barem namiri dugovanja za struju i vodu.

 

 

- "Audi "A8 je jedina ispravna stvar u Partizanu koju smo ja i moji saradnici zatekli, Međutim situacija je takva da smo već dali oglas da ga prodajemo, moramo to da uradimo. Dobro je vozilo. Ako ga prodamo, imaćemo novca bar da pokrpimo deo duga za struju, vodu, ostale komunalije. A i ne ide da se vozikamo "audijem" A8, a u dugovima smo 60 miliona. Ne vidimo svetlost iz bunara u kojem se trenutno nalazimo. Svako od nas ima svoj auto, pa ćemo ubuduće dolaziti svojim vozilima u Humsku - rekao je Ljajić u razgovoru za "Republiku.

Foto: Starsportphoto

Krenuo sa najavljenim rezovima - Rasim Ljajić

Prvi čovek "parnog valjka" uporedio je situaciju kao sa domaćinstvima koja zapadnu u slične nezgode. Tada se prodaju vrednosti iz kuće, srebro, zlato, nakit ili, kao u ovom slučaju, kola.

- Ništa to nije drugačije od nekog domaćinstva koje ostane bez para. Prodaje se srebrenina, ali mi srebreninu nemamo. Imamo taj auto koji nešto vredi i koji možemo da prodamo. Svaki dinar je bitan, uopšte ne preterujem. Neće nas te pare izvući iz ove krize, ali poruka prema drugim ljudima je bitna. Da imamo šta drugo prodali bismo i to, ali nemamo šta - naglasio je Ljajić.

Podsećamo, političar rodom iz Novog Pazara je dolaskom na čelo crno-belih najavio nepopularne mere i mnogobojne rezove kako bi se poljuljani gigant vratio na staze stare slave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija