• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

26.10.2024

21:26

Obradović istakao najmlađe! Od njih će zavisiti, mnogo više nego od mene (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Obradović istakao najmlađe! Od njih će zavisiti, mnogo više nego od mene (VIDEO)

Podeli vest

Partizan je bez problema u "Beogradskoj areni" savladao Krku sa 96:63 (18:16, 23:12, 29:20, 26:15) u utakmici šestog kola ABA lige.

Ovom pobedom su se crno-beli zadržali na čelu tabele i to kao jedina ekipa koja je neporažena sa skorom 6:0.

Nakon meča svoje utiske izneo je trener crno-belih, Željko Obradović. 

- Mislim da smo igrali ozbiljno, čak i prvu četvrtinu koja se završila u egalu (18:16), tu je problem što smo dozvolili otvorene šuteve za tri rivala. To kad smo krenuli da sprečavamo, utakmica je otišla u drugi tok, drago mi je što su mladi igrači igrali dosta minuta, pre svega odbrambeno, a i napadački su bili raspoloženi - započeo je Obradović svoje izlaganje na konferenciji za štampu. 

Ističe trener crno-belih da je posebno ponosan na mlade igrače, pre svega na Koprivicu, Pokuševskog i najmlađeg od svih njih Mitra Bošnjakovića.

Foto: Partizan Mozzart bet/Dragana Stjepanović

 

- Dobro, agresivno, bilo je u pojedinim situacijama kada ne reaguju na agresivnu igru na celom terenu, ali maksimalna želja je postojala. Pravi je momenat bio kada su se Balša i Mitar bacili na teren, to treba da bude pravilo za mlade igrače. Aleksej pokazuje sve, ali mora da učestvuje više u skoku, danas je bio prisutan u svim fazama. Mislim da može još više. Mario je odigrao zrelu utakmicu, treba samo da bude malo više agresivan na košu. Sigurno je neko na koga ćemo u nastavku sezone računati - rekao je trener Partizana. 

O Ajzeji Majku...

- On je odigrao prvu utakmicu, rekao sam mu pre Evrolige da je prerano da ga opteretimo i rekao sam mu da će ovo biti važna utakmica za njega, kao i za Vašingtona. Ova utakmica je za njih bila bitna, kao i za ostale. Vidi se da neke stvari koje se tiču taktike, da one fale, ali pomagali smo i pomagaćemo - dodaje Obradović.

Morao je Obradović posebno da nahvali Mitra Bošnjakovića.

- On je izuzetno hrabar igrač, koji ima ogromnu želju, nadam se da će nastaviti. Žao mi je što u ranijim utakmicama, imao je probleme, bolest, povredice, bilo je planirano i ranije da igra. Rekao sam mu da će dobiti šansu. Od njih će zavisiti, mnogo više nego od mene - zaključio je Obradović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija