• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

23:04

Preplanula Ivana Vuleta zapalila mreže! Evo gde i kako odmara (VIDEO)

printscreen instagram

Showtime

Preplanula Ivana Vuleta zapalila mreže! Evo gde i kako odmara (VIDEO)

Podeli vest

Naša najbolja atletičarka otišla na atraktivnu destinaciju.

U društvu supruga Marka Vulete nova šampionka sveta u skoku udalj odlučila je da otputuje u Zanzibar i tamo napuni baterije posle još jedne uspešne sezone.

Njih dvoje su na ovom prelepom ostrvu u Indijskom okeanu proslavili četiri godine veze, odnosno drugu godišnjicu braka. U kratkim video-snimcima, preplanula Ivana je na svom Instagram profilu pokazala fanovima kako se provodi sa izabranikom, ali i koje koktele konzumiraju.

 

 

 

S druge strane, Marko je otkrio na kakvim plažama uživa sa suprugom, pa joj je tom prilikom čestitao i godišnjicu.

Ovo svakako nije prvi put da jedan od najlepših parova na srpskoj sportskoj sceni putuje na atraktivne destinacije. Zajedničko slobodno vreme tokom leta prethodno su provodili u Dubaiju i na Maldivima, dok su tokom zime išli na skijanje u Austriju.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Ivana i Marko, koji je inače fitnes instruktor, počeli su ljubavnu vezu u drugoj polovini 2019, a potvrdili je nakon tri meseca i to zajedničkim fotografijama u Varšavi.

Ubrzo su počeli da žive zajedno u Novom Sadu, godinu dana kasnije su se verili, a potom se 26. septembra 2022. venčali na jednom ranču nadomak Beograda.

U međuvremenu, naša najbolja atletičarka osvojila je tri puta Dijamantsku ligu i pet medalja, među kojima je i poslednje zlato sa Svetskog prvenstva u Budimpešti. Naredni najveći izazov biće joj Olimpijske igre u Parizu narednog leta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija