• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2017

11:32

BEKER SE OPASNO ŠLIHTA FEDERERU: Do skoro je bilo pitanje hoće li Novak prestići Rodžera, a sada...

Tenis

BEKER SE OPASNO ŠLIHTA FEDERERU: Do skoro je bilo pitanje hoće li Novak prestići Rodžera, a sada...

Podeli vest

Boris Beker veruje da Rafael Nadal i Novak Đoković mogu da dostignu Rodžera Federera po broju osvojenih grend slem trofeja, ali upozorava da legendarni Švajcarac još ima šansu da uveća svoju kolekciju

Federer je na ovogodišnjem Australijan openu stigao do 18. titule na grend slemovima, savladavši Nadala u finalu.

- Osvojiti 18 grend slemova - to je velika stvar. Ko još to može? Ali Federer je učinio da to izgleda veoma lako. Njegova elegancija i njegova klasa, to je nešto što neće svako moći da kopira u budućnosti - rekao je Beker, i dodao:

- Pre nekoliko meseci, glavno pitanje je bilo može li Novak stići i prestići Rodžerov broj gren slem titula. Ali odjednom se to pitanje promenilo u - koliko još može Federer - poručio je Nemac.

Beker je donedavno bio prvi trener Novaka Đokovića, ali je saradnja p0rekinuta krajem prošle godine.

- Mislim da Rafa i Novak mogu da stignu Rodžera, ali on ovde neće stati. Što više pobeđuje, to će više želeti da igra tenis. Kada je u pitanju tenis na vrhunskom nivou, tu je najvažniji mentalitet, a ne forma. Bitna je zrelost igrača - poručio je šestostruki grend slem pobednik.

Možda je ovo još jedan pokušaj Bekera da se preporuči Rodžeru Federeru.

BEKER PLAŠI ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su poslali jasnu poruku! Rafa je favorit na Rolan Garosu! 

DA LI SE TONI NUDI NOVAKU? Nadal: Đoković je najraznovrsniji teniser na svetu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dexx

pre 7 godina

Ovom porukom Beker je i dalje trener Djokovicu... o zeli mu sve najbolje..\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija