• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2018

10:09

SVE IDE NA RUKU FEDERERU! U Indijan Velsu bez Nadala, Vavrinke, Conge...

Tenis

SVE IDE NA RUKU FEDERERU! U Indijan Velsu bez Nadala, Vavrinke, Conge...

Podeli vest

Sve su se zvezde naklonile Rodžeru Federeru u poslednje vreme! Švajcarcu se smeše još dva velika trofeja, dva mastersa, jer kako stvari stoje, neće imati pravog rivala na terenu

Rafael Nadal, Stan Vavrinka i Žo-Vilfred Conga su poslednji otkazali učešće na mastersu u Indijan Velsu, a verovatno sva trojica neće igrati ni na narednom, u Majamiju.

- Doktori su mi rekli da je nemoguće da igram u ovom trenutku. Osetio sam jak bol na treningu. Ne želim da predajem mečeve, zato neću igrati u Indijan Velsu. Ako budem spreman za Majami, super, ali ako ne, vratiću se na početku sezone na šljaci - rekao je Rafael Nadal.

Neizvesno je i dalje da li će Novak Đoković biti spreman za Indijan Vels, mada sve govori da će srpski as ipak zaigrati. Međutim, sa tek oporavljenim laktom i pauzom od Australijan opena, pitanje je koliko bi bio kandidat za trofej.

Tako da se polako sve "namešta" Rodžeru Federeru da uzme bez većih napora još neki veliki trofej i da učvrsti svoje vođstvo na prvom mestu ATP liste.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Znaci navoda

pre 6 godina

Као озбиљан лист Информер НЕ сме правити грешке и стављати наводе код речи НАМЕШТА! Деди се НАМЕШТА већ 2 задње године. На срећу НИКО се није усрећио крађом.

činjenica

pre 6 godina

Federer je lani pobjedio Nadala na IW i na Majamiju ,a Wawrinka mu je stalna mušterija ,tako da mu ništa ne ide na ruku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija