• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2018

11:58

IMA VELIKI POTENCIJAL I MORA DA GA ISKORISTI! Koreča: Olga je napravila veliki korak u Moskvi!

Tenis

IMA VELIKI POTENCIJAL I MORA DA GA ISKORISTI! Koreča: Olga je napravila veliki korak u Moskvi!

Podeli vest

Čuveni španski teniser i trener Olge Danilović Aleks Koreča istakao je da Srpkinja ima veliki potencijal i da to mora da iskoristi

Danilovićeva, koja je ima 17 godina, postala je prva teniserka rođena u 21. veku koja je došla do titule na WTA turniru.

Koreča je za špansku Marku govorio o kvalitetima Olge Danilović.

- Ona je veoma raznovrsna teniserka, koja se veoma dobro snalazi na svim podlogama. Ima dobar servis, kao bekhend, dok forhend može da udara 'ravno' ili sa dosta spina... - rekao je Koreča i dodao:

- Važna stvar je da ima veliki potencijal i to mora da iskoristi. Mi smo tu da joj pomognemo. Istina je da je titulom u Moskvi napravila iskorak i izbila na početne strane - dodao je bivši španski teniser.

Danilovićeva imala je povredu, koja ju je odvojila od terena na dva meseca. 

- Posle dvomesečne povrede sproveli smo intenzivne treninge i rekao sam joj da sam veoma zadovoljan njenom promenom. Takođe, kazao sam joj da može do velikog rezultata u Moskvi - zaključio je Koreča.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija