• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2018

12:48

NOVAK NI REČ NA KINESKOM: Neću da se Borna oseća loše! Ćorić: Ugojio sam se koliko je ovde dobro

Tenis

NOVAK NI REČ NA KINESKOM: Neću da se Borna oseća loše! Ćorić: Ugojio sam se koliko je ovde dobro

Podeli vest

Novak Đoković je ponovo pokazao sklonost ka šali i prilikom ceremonije dodele nagrade za osvajača Mastersa u Šangaju obratio se javnosti na engleskom, jer nije želeo da se Ćorić oseća inferiorno zbog toga što ne vlada dobro ovim jezikom

Kada je prešao na ozbiljni deo obraćanja, osvajač 32. turnira masters serije čestitao je Ćoriću na dobroj partiji uz opasku da je meč bio težak, ali i uverenje da ćemo u budućnosti gledati vrhunski tenis od mladog Hrvata.

- Neću da činim da se Borna oseća loše - počeo je Novak izlaganje na koje su se svi nasmejali pa nastavio:

Čestitam Borni i njegovom timu, težak meč danas, ali je pokazao da možemo očekivati vrhunski tenis od njega u budućnosti. Hvala i mom timu, familiji kod kuće i svima koji su me podržavali u predhodnom periodu, prvenstveno nakon operacije. Poslednja četriio meseca su sjajna - rekao je Đoković i zahvalio se  organizatorima, volonterima i poručio da su teniseri u nedelji na izmaku osećali na dobordošlicu na svakom koraku.

Govoreći o Šangaju, Novak je rekao da mu je ovaj turnir otvorio varta uspeha.

Uvek u Kini igram dobro, posebno u Šangaju, gde sam osvojio prvi Masters koji mi je otvorio vrata karijere. Zadovoljstvo mi je što sam ovde, osećam se kao kod kuće - neveo je Novak.

NOLE OSVOJIO ŠANGAJ! Đoković dao tračak nade Ćoriću, pa ga rutinski počistio

Ćorić se prethodno našalio da za četiri godine koliko igra turnir u Kini nije naučio njihov jezik i čestistao Novaku na još jednoj izvrsnoj partiji.

- Bio sam u Kini u poslednje četiri godine, ali nisam uspeo da naučim kineski. Čestitam Novaku, podigao je nivo igre danas, što iz mog ugla nnije bilo zabavno za gledanje. Svaka mu čast, on je jedan od najboljih igrača na istoriji tenisa - rekao je Ćorić.

Mladi hravtski teniser se zahvalio i organizatorima poručivši da je zbog njih dobio koji višak.

- Zahvaljujem se direktorima i svima koji su organizovali turnir. Malo sam dobio i kilograma ovde, ali zaista moram da vam se zahvalim za sve. Hvala mnogo navijačima, igrao sam svaki meč u sjajnoj atmosferi, jednoj od najboljih na svetu, tako da moram da se zahvalim svima. Konačno zahvalnost dugujem svom timu, roditeljima i nadam se da ćemo se videti sledeće godine - naveo je Ćorić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija