• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2019

15:28

MAREJA CEO SVET ISPRATIO U PENZIJU, a on se još predomišlja o kraju karijere!

Tenis

MAREJA CEO SVET ISPRATIO U PENZIJU, a on se još predomišlja o kraju karijere!

Podeli vest

Endi Marej pre nekoliko dana najavio je odlazak u penziju, a onda ispao je već u prvom kolu Australijan opena posle poraza od Roberta Bautista Aguta sa 3:2

 

Mediji, navijači i kolege Mareja su već ispratili u penziju, međutim, Britanac još nije siguran da je došao kraj. 

- Mislim da ću biti u redu. Bilo je super. Veliko hvala svima koji ste došli. Uvek sam voleo da igram ove. Ovo je neverovatno mesto da se igra tenis. Dao sam bukvalno sve što sam imao. Ako budem hteo, biće mi potrebna velika operacija, koja svakako ne garantuje da ću moći da se vratim. Ali, učiniću sve što mogu.  Daću sve od sebe. Probaću - kazao je Endi posle meča.

Mari je tokom karijere bio prvi na ATP listi, tri puta osvajao grend slem turnire i dva puta zlatnu olimpijsku medalju.

Rekao je da mu je bila čast da igra protiv nekih od najvećih tenisera u istoriji, poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. 

- Imao sam veliku sreću, ali i nesreću, da se takmičim u eri nekih momaka koji su tu bili. Rodžer, Rafa i Novak su bili teški protivnici i imam veliko poštovanje prema njima. Imali smo velike bitke koje će teniski svet verujem pamtiti kada se sve završi. Veoma je važno poštovati protivnike -  dodao je Marej. 

 

MAREJ U SUZAMA! Endi od 0:2 do 2:2, ali Agut ga je poslao u penziju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija