• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

21:15

(VIDEO/FOTO) NOVAK ČETVRTI PUT NAJBOLJI SPORTISTA PLANETE! Đoković stigao Bolta, na korak od Federera

Tenis

(VIDEO/FOTO) NOVAK ČETVRTI PUT NAJBOLJI SPORTISTA PLANETE! Đoković stigao Bolta, na korak od Federera

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković proglašen je četvrti put za najboljeg sportistu na svetu u izboru akademije Laureus, čime je po broju priznanja stigao čuvenog atletičara Juseina Bolta

Prizanjem na gala večeri  u Monaku, Đoković je stigao na samo jednu nagadu manje u izboru Laureusa u odnosu na velikog teniskog rivala Rodžera Federera.

 

 

Đoković je bio najbolji 2012, 2015. i 2016. godine, a ovo prizanje se dodeljuje od 2001. godine. Srpskom teniseru je nagradu uručila Monika Seleš.

 

Novak je 2018. godine osvojio Vimbldon i Ju-Es open, ali i turnir u Sinsinatiju, čime je postao prvi teniser u istoriji koji u svom vlasništvu ima svih devet turnira iz masters serije. 

 

Novaku je nagradu dodelila Monika Seleš, a ceremoniji je prisustvovala i njegova supruga Jelena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dubrovnik

pre 5 godina

Uh Bok te mazo...svaka vam cact nasa braco, samo daj te jos jedan put oslobodite Istru, Dalmaciju i DUBROVACKU REPUBLIKU..! Poz.iz RDBK

xxx

pre 5 godina

koliko ja vidim ovaj celavi zajebo moniku otima se da uruci nagradu monika ostala bez texta gleda nemoze da veruje hahahah

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija