• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

18:04

RAFA I JA MORAMO SMISLITI PLAN! Federer na kafi sa Nadalom!

Tenis

RAFA I JA MORAMO SMISLITI PLAN! Federer na kafi sa Nadalom!

Podeli vest

Rodžer Federer ugostio je Rafaela Nadala u svojoj kući ovog ponedeljka. Dvojica tenisera razgovarala su o jako bitnim temama

Dva asa razgovara su o budućnosti Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP) nakon smene dosadašnjeg predsednika te organizacije Krisa Kermonda.

- Živimo u veoma čudnom vremenu, a ja nisam siguran da znam šta je plan. O tome se najviše brinem. Imamo neverovatne igrače, odlične mečeve, veoma talentovane tenisere. Stadioni su puni, nagrandi fondovi rastu. Sve izgleda kao da je dobro, i onda se umeša politika i krenemo da se pitamo: "Čekaj, šta se ovde dešava?". To moramo da rešimo i ja bih želeo da vidim direkciju u kojoj se krećemo. Moramo da izaberemo novog predsednika ili mi ili politički deo scene naše igre - rekao je Federer.

Foto: REUTERS/Adnan Abidi

Švajcarac se osvrnuo i na to što je u svoj dom pozvao Rafaela Nadala te da mora da učini više kako bi se i ostali teniseri uključili u ovakva dešavanja.

- Želeo bih da budem aktivniji povodom tog pitanja, koliko god mogu. Stalo mi je, a ako mi je stalo moram i da se potrudim. Pričao sam sa Rafom pre neki dan, imali smo dug razgovor. Došao je kod mene kući, popili smo kafu i prošli smo kroz sve što se dešava. Usaglasili smo se da moramo da budemo vokalni i da smislimo plan. Želeo bih da čujem šta Savet ima da kaže, kao i ostali teniseri kako bismo došli do najbolje ideje i toga šta se ovde ustvari dešava - zaključio je Federer.

NADAL MI JE NAJVEĆI PROTIVNIK, SA NOLETOM UŽIVAM! Federer progovorio o velikom rivalitetu!

CEO TENISKI SVET SE OKRENUO PROTIV NOVAKA! Federer optužuje Đokovića da izbegava razgovor, na Srbina ljuti i Nadal, Vavrinka i Marej




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija