• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

22:50

(FOTO) BRATE, USPELI SMO ZAJEDNO! Đoković se nakon titule obratio "novom" treneru!

Tenis

(FOTO) BRATE, USPELI SMO ZAJEDNO! Đoković se nakon titule obratio "novom" treneru!

Podeli vest

Novak Đoković stigao je do 33. masters titule pobedom nad Stefanosom Cicipasom u finalu Madrida. Međutim, ova pobeda nije posebna samo za njega već i za njegovog brata Marka koji je debitovao kao trener

Upitan od strane voditelja kako se proveo tokom turnira, Novak je izneo puno pohvala.

RAFA VIŠE NIJE NEDODIRLJIV! Đoković titulom u Madridu stigao Nadala!

- Ovo su najveći turniri koje imamo u ovom sportu pored Gren slemova. Važno je da dobijate ove velike turnire. Osećam se ovde komotno, porodica mi živi u Španiji i zaista uživamo ovde. Hoću da uzvratim i da kažem da si ti nova zvezda u tenisu i da je ispred tebe svetla budućnost. zadovoljstvo je što svedočim tome kako rasteš. najviše što volim kod tebe je tovja ličnost. Sećam te se kad si bio mnogo manji nego što si sada. Zadovoljstvo je deliti ovaj teren sa tobom i nadam se da ćemo imati još ovakvih mečeva - rekao je Đoković.

 

 

Na samom kraju, Novak je imao reči hvale i za publiku u Madridu.

DOMINACIJA! Noleov pobednički govor u Madridu i najbolji tenis ove sezone!

- Vi ste publika koja poznaje tenis i činite ovaj turnir jednim od najvećih tokom godine. Cenite kvalitet i ono što teniseri donose na teren. Mi igrači se ovde osećamo dobrodošlo i veoma smo opušteni kada igramo za vas. Ovo je jedan od najlepši gradova na svemu i ne možemo da tražimo više. Hvala mom bratu Marku koj ije imao ulogu trenera na ovom turniru i drago mi je da smo uspeli da pobedimo zajedno - zaključio je Nole.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija