• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2019

17:36

(VIDEO) NOLE PONOVO ODUŠEVIO! Naježićete se kada čujete kome je Đoković posvetio svoj rođendan!

Tenis

(VIDEO) NOLE PONOVO ODUŠEVIO! Naježićete se kada čujete kome je Đoković posvetio svoj rođendan!

Podeli vest

Naš najbolji teniser ove srede je napunio 32. godine, a kao i prošle godine odlučio je kome će ga posvetiti i tako oduševio sve

Nole se svojim fanovima obratio putem Instagrama gde se zahvalio na lepim željama, a onda otkrio na koji način će proslaviti rođendan. Đoković će pokušati da u kampanji prikupi 32.000 evra za one kojima je to najpotrebnije.

Zdravo ljudi, kao i prošle godine, posvećujem rođendan deci Srbije, da izgradimo obdanište. Za 32 rođendan želim da sakupimo 32.000 evra. Pozivam vas da mi se pridružite u kampanji. Hajde da izgradimo školu zajedno - poručio je Đoković i još jednom pokazao koliko humano i veliko srce ima.

NOLE DOMINATOR! Srbin ima 53 velike titule, a evo koliko su Rafa i Rodžer imali na 32. rođendan!

Podsetimo, našeg asa uskoro očekuje početak turnira u Francuskoj gde će pokušati da skine sa trona Rafaela Nadala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija