• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2019

18:13

(VIDEO) ŠPANSKA FURIJA VLADA PARIZOM! Nadal je apsolutni kralj šljake, umorni Tim nije imao šanse!

Tenis

(VIDEO) ŠPANSKA FURIJA VLADA PARIZOM! Nadal je apsolutni kralj šljake, umorni Tim nije imao šanse!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal pobedio je Austrijanca Dominika Tima u finalu Rolan Garosa sa 6:3, 5:7, 6:1, 6:1 i tako došao do novog, rekordnog 12. trofeja u Parizu

"Bik sa Majorke" uspeo je da potvrdi apsolutnu dominaciju na šljaci u Parizu. Nove stranice istorije ispisane su nakon finala protiv Tima, gde je Nadal stigao do 12. trofeja na Rolan Garosu što nikome do sada nije pošlo za rukom.

IMAO SAM MNOGO SREĆE DA POBEDIM NOLETA! Dominik Tim o epskom polufinalu!

Sjajno je igrao Španac i sasvim zasluženo došao do pobede. Tim je bolje počeo meč i prvi stigao do brejka, ali je tu stao. Dva puta je nakon toga Nadal oduzimao servis Austrijancu i došao do prvog seta. U drugom je viđena najveća borba, a jedan brejk bio je dovoljan Timu za izjednačenje.

 

 

Međutim, tada je bio kraj svim dilemama oko pobednika i osvajača Rolan Garosa. Nadal je dominirao terenom, Tima je stigao umor, a Španac sa 6:1, 6:1 potvrđuje dominaciju i dolazi do velike pobede.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peki

pre 4 godine

jos malo pa ce nole na 3cu poziciju kao BROJ 1 po nedeljama (Wikipedia) bravo No.1LE :) 1 Switzerland Roger Federer 310 2 United States Pete Sampras 286 3 Czechoslovakia Ivan Lendl 270 4 United States Jimmy Connors 268 5 Serbia Novak Djokovic 255 6 Spain Rafael Nadal 196

Mirko

pre 4 godine

I u Rimu i Parizu Nadalu namesteno da ima duze za odmor po vise od 24 sata od svojih protivnika a to znaci da mu je u trci na 100 metara data fora od 24 metra i onda ne cudi sto je oba turnira dobio. Novak nikako nije smeo da osvoji Rolan Garos i napravi drugi put spoj sva 4 Gren slem turnira, To se videlo i u sastavu protovnika u Parizu. A onda zamislite da u mecu Novaka i Tima sudi Spanac koji krade Nobaku poen tokom tog meca..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17