• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

10:50

OGLASIO SE LAJOVIĆ POSLE VELIKE GREŠKE! Sudija se uplašila, mislim da je poen moj!

Tenis

OGLASIO SE LAJOVIĆ POSLE VELIKE GREŠKE! Sudija se uplašila, mislim da je poen moj!

Podeli vest

Greška sudije mnogo je koštala Dušana Lajovića u meču protiv Dijega Švarcmana... Srbin je objasnio šta se dogodilo na terenu

- To je tenis, dešava se... Najgora stvar je kada se desi u tako teškom momentu, dodatno te iznervira. Bolje da se desilo u manje važnom trenutku, ali sad je već prošlo... Ja sam u trenutku čuo da je ona zvala aut, ali sam video da je dobra – i da nije zvala aut, teško da bi on išta mogao tu da uradi na riternu - rekao je Lajović a prenosi "Sport klub".

POSLE VELIKE POBEDE! Nole otkrio šta je za njega lepota tenisa, ali i koliko se odnos Rodžera i Rafe promenio!

Nastavio je u istom ritmu.

- Problem je tu što sudija u stolici mora da odluči takvu situaciju. Ja verujem da je moj poen, ali šta je sudija u stolici mislila, možda se malo uplašila da zove servis-viner. Generalno, jako retko se dešava da sudija pre vremena zove jer je brz servis, sve je brzo, ali dobro.

BRUKA U MELBURNU! Srbin žestoko oštećen: Lajoviću sudije ukrale set!

Na kraju je Lajović kao pravi sportista istakao da je rival zasluženo slavio.

Dosta je bolji bio Dijego i zasluženo je pobedio. Malo sam uspeo da pronađem ritam u trećem setu, imao sam šansu, ali prekasno... On je takav igrač da ne daje mnogo - zaključio je Lajović.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija