• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2020

13:10

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NAVIJAJU PROTIV NOVAKA! Ne mogu da shvate da je neko iz male Srbije najbolji

Tenis

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO NAVIJAJU PROTIV NOVAKA! Ne mogu da shvate da je neko iz male Srbije najbolji

Podeli vest

Novak Đoković se popeo na tron na Australijan openu, a njegov otac Srđan osvrnuo se na činjenicu da nije imao podršku navijača

- Sedmostruki prvak Australijan opena igra na centralnom terenu gde nikada nije izgubio finale, protiv nekog Austrijanca i oni navijaju za Austrijanca. Zamislite vi to nepoštovanje. Ali tako je i u Londonu, u Njujorku, u Parizu nije baš tako, u Madridu je tako... To je sport bogatih ljudi i oni ne mogu da shvate da je neko iz siromašne i male Srbije najbolji već 10 godina najbolji na svetu. Ali samim tim što navijaju protiv njega, oni mu daju dodatnu snagu i čine to da on postane najbolji svih vremena u svim statističkim podacima. Najbolji je svih vremena, a Srbin je i kada završi svoju tenisku karijeru, živeće u svojoj zemlji, sa svojim narodom i u svom gradu - rekao je Đoković senior za "Telegraf".

Meč protiv Tim skoro da nije ni gledao. Propustio je deo kad se Nole mučio.

-  To nisam ni gledao, vozio sam se po gradu jedno sat i po, i došao sam sredinom četvrtog seta i on je tada krenuo da igra. Stojim pri tom stanovištu da Tim nije osvojio nijedan set, već je Novak izgubio dva seta i dobio tri. Jer se apsolutno Novak pita za sve, ne samo protiv Tima, već protiv svakog tenisera sveta.

Srđan se još jednom vratio na bombardovaje Srbije.

- On je imao 12, Marko osam, Đorđe četiri godine i sve vreme smo bili tu. Više puta smo iskakali od detonacija iz kreveta, jer smo spavali svi zajedno i to su traume koje će vući ceo život. Sve može da se oprosti, ali to nikada. Da bombarduješ ti moju zemlju, moj narod, moju decu, moje prijatelje i njihovu decu, mlade ljude koji svi imaju traume evo već 20 godina koliko je prošlo od tada. Ali Novak svojim primerom pokazuje da ništa nije nemoguće, da smo mi stara evropska civilizacija, da se borimo za svoj status i niko ne može da nam zabrani da se borimo za svoje, da pevamo svoje rodoljubive pesme, nikoga ne vređajući, nego dajući podršku svom narodu i sebi samima.

On je siguran da Nole ove godine stiže Federera po broju Gren slem titula. Rodžer ima 20, a Nole 17.

Ove godine će izjednačiti sa Federerom broj, pošto će osvojiti sva tri Grend slema do kraja godine, mislim da je 6. ili 7. oktobar kada će ga stići po broju nedelja na 1. mestu. To je još jedino što je ostalo, a u međuvremenu će osvojiti i Olimpijske igre u Tokiju - samouveren je Novakov otac.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Не мрзе Новака, колико не воле ПРАВОСЛАВНУ СРБИЈУ која стоји чврсто на вери у Бога и одолева АНТИХРИСТИМА који насрћу на њену територију и светиње...

blagoje blagoje

pre 4 godine

Nikad oni nece shvatititi daje Srbija uvjek bila velika a sa G-dinom Novakom posla jos korak naprijed. Porodici Djokovic treba dati ambasadorske pizicije, Novak jeste uradijo nesto nezamislivo prije 20 god. ali damu nije bilo porodice pitanjeje dokle bi dogurao Veliko postovanje za Novaka i njegovu porodicu Pozdrav iz Boke Kotorske

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Razlika izmedju Novaka i oca je u tome sto Novak kao sportista ne moze bas sve da im tako kaze u 'bebu' mada oni to vec poodavno znaju. Zog toga ga i ne vole, narocito oni koji su ga-nas bombardovali. A otac nije sportista i ima pravo i moze sve da im skrese u lice. Sa zlotvorima i ubicama jedino tako treba razgovarati. AMIN KRAJ

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija