• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2020

14:25

SRBIN IZA SEBE OSTAVIO LEBRONA I RONALDA! Ameri tvrde: Novak je drugi najspremniji sportisa sveta!

Tenis

SRBIN IZA SEBE OSTAVIO LEBRONA I RONALDA! Ameri tvrde: Novak je drugi najspremniji sportisa sveta!

Podeli vest

Ugledni sportski magazin Sports ilustrejted napravio je listu 50 fizički najspremnijih sportista na svetu. Naš Novak Đoković zauzima drugo mesto

Sports ilustrejted odabrao je po 25 najbolje pripremljenih sportista u obe konkurencije.

- Pošto je osvojio tri grend slema i još dve ATP titule u 2019. godini, Srbin Novak Đoković je nastavio sa osvajanjima i u 2020. Trijumfovao je na Australijan openu pobedom nad Dominikom Timom u finalu i sada ima 17. trofeja sa najvećih turnira - piše u saopštenju magazina.

(VIDEO) ČISTA EMOCIJA! Nole govorio o Stefanovoj ljubavi prema tenisu: Zna za Rodžera i Rafu, želim da sam uzme reket i lopticu!

Ispred njega je samo Janis Adetokumbo.

- Strategija koju ovaj 32-godišnjak ima kada su u pitanju trening i ishrana, sa visinom od 187 centimetara i 80 kilograma, omogućava mu da generiše brzinu dovoljnu da se stižu loptice, snagu kojom će poslati servis preko mreže, kao i fleksibilnost da se istegne kako bi dohvatio bekhend ritern. I sve to ponavlja tokom 11 meseci surovog teniskog kalendara - nastavio je isti izvor.

Novak je iza sebe na listi ostavio vrhunske sportiste poput Konora Mekgregora (13), velikog rivala Rafaela Nadala (12), Lebrona Džejmsa (9), Kristijana Ronalda (5), Konela Alvaresa (4)...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija