• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

16:21

OVO FEDERERA MOŽE DA SPASI OD ĐOKOVIĆA! Rodžer ide u PETU LIGU?

Tenis

OVO FEDERERA MOŽE DA SPASI OD ĐOKOVIĆA! Rodžer ide u PETU LIGU?

Podeli vest

Pitanje je da li će teniseri do kraja godine nastaviti takmičenje, a Rodžera Federera bismo ipak mogli da vidimo na terenu, ali ne teniskom

Naime, švajcarski fudbalski petoligaš FK Vilarepos ponudio je ugovor Rodžeru Federeru, a već je pripremio dres sa natpisom "Federer 20" u znak 20 grend slem titula švajcarskog tenisera.

Pored toga, pripremljeni su ugovor i papiri za registraciju, kako bi sve glatko prošlo ukoliko bi 38-godišnjak iz Bazela prihvatio njihovu ponudu.

OPET JE USPEO DA "ZAPALI VATRU"! Kirjos odgovorio Federeru, pa se našao na "STUBU SRAMA"!

RUS NAVIJA ZA ĐAKOVIĆA! Novak gleda u LEĐA Nadalu i Federeru, da li može da ih PRETEKNE?

 

 

 

Federer je, kao dete, igrao za mlađe kategorije FK Konkordije iz Bazela, takođe petoligaša, pre nego što je odustao od fudbala zbog tenisa. 

Predsednik kluba Pjer Šouvej je priznao da ne misli da će Rodžer prihvatiti njihovu ponudu.

- O ovoj ideju razmišljam već neko vreme, ali nikada nisam imao vremena da je sprovedem. Iako ne prhvati da igra za nas, bilo bi dovoljno ludo kada bismo samo uspostavili vezu između Rodžera Federera i FK Vilareposa. Kada bi samo hteo da se slika sa igračima sa dresom, ili da ga potpiše i pošalje nam, to bi bilo neočekivano - priznao je Šouvej.

Odlaskom u redove petoligaša Federer bi se bar spasio novog poraza od Đokovića na teniskom terenu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija