• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

12:07

BILI SU PRED RAZVODOM! Jelena PROGOVORILA O KRIZI U BRAKU i šta je NAJVIŠE BOLELO!

Tenis

BILI SU PRED RAZVODOM! Jelena PROGOVORILA O KRIZI U BRAKU i šta je NAJVIŠE BOLELO!

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, u razgovoru sa novinarom Grejemom Besingerom, pričala je o krizama kroz koje su prošli

Besinger je otkrio kako je pričao sa Novakom u periodu iz 2016. godine, kada je  imao povredu, povukao se na neko vreme i rekao mu je da su imali poteškoće u braku. Mediji se tada brijali da se Novak i Jelena razvode, ali kriza je samo ojačala brak.  

BIO JE PENZIONER 10 DANA! Niko nije znao da je Đoković ostavio tenis! Jelena otkrila kako je Novaka ubedila da promeni odluku!

JELENA ĐOKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE NAPADA! Novakova supruga NE ĆUTI, uzvratila je na brutalne UVREDE I SVIMA OČITALA LEKCIJU!

 

- Svaka prepreka sa kojom se suočimo uvek nas ojača. Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoilaženja. Ja sam trenutno posvećena majčinstvu i usporena, dok on želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozoravam da imamo dvoje dece, da moramo da se prilagodimo njima - rekla je Jelena i dodala da je shvatila da želi život sa smislom:

Ne želim da radim stvari zato što mislim da moram da ih radim i da nemam izbora. Sada znam da imam izbor. Sada radim na svom telu jer želim da imam energije da bih živela sa svhom i smislom. O Novaku sam naučila da on to već radi. On je sjajan u vođenju računa o sebi. Nekada sam mislila da je to sebično, a sada shvatam da nije, da to svi treba da radimo. Ja tek učim o tome kako da vodim računa o sebi. Tek kada se pobrinemo za sebe imamo šta da ponudimo drugima. 

Foto: reuters

 

 

Ističe da Novaka trenutno deca podučavaju strpljenju.

- Trebala su mu deca, da se nauči strpljenju. Deci treba mnogo vremena, a on ga nema. Dobar je balans koji mu deca unose u život. Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam da se takmičim sa Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koja zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini. Sve što radim bilo je nevidljivo. Žene nemaju mnogo prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako treba da izgledaju i da se ponašaju. Ja se u taj stereotip ne uklapam i drago mi je zbog toga, ali osuđivali su me zbog toga. Trebalo bi da me interesuju moda, da me interesuje kako izgledam. Nema ničeg lošeg u tome, ali mene to ne inspiriše. Zato sam morala da izmislim svoje mesto i to se pretvorilo u nadmetanje jer sam želela da dokažem da mogu da budem više od samo devojke, samo žene slavnog sportiste. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sada to nosim sa ponosom - zaključuje Jelena.

 

Bonus video



Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Ovi Đokovići su već dosadili sa njihovim pričama.

boca

pre 3 godine

Vala,kada te vidim na ovoj prvoj slici ja bih se odmah razveo od tebe,bez razmišljanja

Masa

pre 3 godine

Ti se i sada nadmeces sa Novakom. Stalno nesto izjavljujes, delis savete. U sve se mesas kao MARGARIN. Dosadila si i Bogu i ljudima sa svojim pametovanjem. Ajde, oladi malo oslobodi nas tvoje "mudrosti" prezivecemo i bez tvojih saveta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija