• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2020

10:25

ZAPUŠIO JE USTA SVIMA! Francuz grčevito brani Noleta: Svi moraju da znaju...

Tenis

ZAPUŠIO JE USTA SVIMA! Francuz grčevito brani Noleta: Svi moraju da znaju...

Podeli vest

Francuski teniser Pjer Ig Erber veruje da su kritike na račun našeg Novaka Đokovića preterane jer niko ne gleda širu sliku

On je govorio o Adria turu, turniru zbog kojeg je Nole postao glavna meta kritika.

Novak je bio srećan što je u svom gradu priredio teniski spektakl. Videlo se kako je to emotivno doživeo jer je to bio san o kojem je sanjao kao dete. Bio je srećan i što se ponovo igrao tenis posle pauze. Hteo je da priredi spektakl, ali na kraju, nažalost, to se pretvorilo u noćnu moru - rekao je Francuz za švajcarski dnevnik "Argauer Cajtung".

Nastavio je u istom ritmu.

Novak uvek mnogo ideja, ali je jasno da se one ne dopadaju svima. Branim ga jer svi moraju da znaju koliko on čini dobrih stvari za tenis. Mnogo vremena posvećuje ovom sportu, ali i nama igračima. Zbog toga ću uvek biti na njegovoj strani - naveo je Erber, nekada drugi na ATP listi dubl igrača.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 3 godine

Svi koji tako besno danas napadaju Djokovica pokazuju nivo svoje inteligence, svog znanja, svoj karakter. Time sto cine oni Djokovica samo velicaju jer su jadni i bedni sem otrovnih reci i ostrog jezika nemaju nista drugo. Oni koji su sebe ostvarili u svom zivotu ucinili nesto plemenito i dobro, oni cute oni nisu puni kompleksa, oni ne spadaju u grupu bezdusnih covekolikih bica. Djokovicu i njegovoj porodici zelim svu srecu sveta a svim sportistima da u sebi bude i hrane sportski takmicarski duh a ne frustacije i ogorcenost. Ko se bori sa koronom da je sportski pobedi kako bi mi ponovo uzivali u fer takmicenjima od tenisa do kosarke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija