• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2020

17:13

OGLASIO SE! Iznenadio je navijače NAJNOVIJIM VESTIMA!

Tenis

OGLASIO SE! Iznenadio je navijače NAJNOVIJIM VESTIMA!

Podeli vest

Rodžer Federer najavio je veliki povratak u tenis posle puaze nakon operacije kolena

U intervjuu za "Švajcarer ilustriete", Federer je najavio da očekuje da će, posle duge pauze usled oporavka od probelema sa kolenima, zaigrati već na Australijan openu.

- Dobro se oporavljam, korak po korak, ali ne želim da sebi stvaram pritisak i požurujem se. Neću da se pojavim na nekom turniru dok ne budem sto odsto spreman. Trenutno deluje kao da ću moći da se vratim tenisu u januaru, na Australijan openu - istakao je Federer, koji i dalje ne može da trenira kao nekada:

Foto: Tanjug/AP

 

- Ne, za sada još ne mogu. Više od dva sata nije moguće u ovom trenutku. Ali, radim na kondiciji i snazi bez bolova već neko vreme. Neće biti potrebne neke nove operacije.

Osvrnuo se i na penzionisanje:

- O mnogim stvarima jesam razmišljao ove godine, ali dokle god budem osećao da mogu da se takmičim, igraću - poručio je Rodžer.

Foto: reuters

 

Federer je meta Novaka Đokovića koji želi da ga prestigne po broju sedmica na vrhu ATP liste, Švajcarac je na tronu proveo 310 nedelja, a Srbin je trenutno na 290, a i po broju grend slem trofeja Rodžer i Rafa vode sa po 20, Nole ime 17.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija