• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2020

13:57

ĐOKOVIĆ JASAN! Nadam se da ću stići do istorijskog broja jedan, a rasprave o "GOAT" trci ostavljam drugima!

Tenis

ĐOKOVIĆ JASAN! Nadam se da ću stići do istorijskog broja jedan, a rasprave o "GOAT" trci ostavljam drugima!

Podeli vest

Novak Đoković govorio je za medije pred početak turnira u Beču

Prvi reket sveta, Novak Đoković obratio se novinarima pred početak turnira u Beču gde se vratio posle 13 godina. 

Novak u prvom kolu Beća ukršta rekete sa Filip Krajinovićem sa kojim je trenirao tokom boravka u Beogradu.

- Trenirao sam sa Filipom i šalili smo se na temu žreba i toga da bismo mogli da se susretnemo u prvom kolu. Šanse su bile male, ali eto nas. Imamo sličan stil igre, on voli tvrde podloge, može da igra brzo na njima i veoma je talentovan - rekao je prvi reket sveta.

Foto: Starsportphoto

Đoković je za uslove u Beču imao samo reči hvale.

- Hotel u kome smo smešteni je odličan, kao i tereni, dobra je hrana, imamo sve uslove koji su nam potrebni da se takmičimo. Na dva turnira do sada (u Njujorku i Parizu) su pravila bila ista. Sjajno je što imamo priliku da se takmičimo, moramo da budemo zahvalni na tome.

Tema o tome ko je najbolji ikada još uvek je aktuelna.

- Ovaj privremeni sistem rangiranja traje od marta. Za mene je odličan jer sam osvojio mnogo bodova. Bila bi drugačija priča da nije tako, ali za sve je isto. Nadam se da ću do marta stići do istorijskog broja 1, ali sve je nepredvidljivo - istakao je Đoković i dodao. 

Foto: Starsportphoto

- Prepuštam raspravu o GOAT-u drugima… Pokušavam da zadržim prvo mesto, Sampras mi je bio idol dok sam odrastao i bilo bi neverovatno da stignem taj rekord - podvukao je srpski as.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija