• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2020

15:46

ĐOKOVIĆ? TO NIJE NORMALNO! ON JE SA DRUGE PLANETE! Kipranin je SVE REKAO!

Tenis

ĐOKOVIĆ? TO NIJE NORMALNO! ON JE SA DRUGE PLANETE! Kipranin je SVE REKAO!

Podeli vest

Kipranin Markos Bagdatis oduševljen je Novakom Đokoviće, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom

Već godinama traje debata o tome ko je najveći teniser sveta neće se u skorije vreme smiriti, a jedan bivši teniser ponudio je malo drugačije gledište.

Foto: AP/Photo

 

- Ljudi vide šta oni tako dugo rade i misle da je to normalno. Ali naravno da nije. Federer, Nadal i Đoković su sa druge planete. Glavni razlog zbog kojeg nastavljaju tako dobro igraju, moje mišljenje je, jer su uvek spremni da uče i da nadmaše same sebe. Oni znaju kako da ostanu ponizni, da budu otvorenog uma, što je vrlo teško uraditi kada ste najbolji - rekao je Markos Bagdatis i dodao:

Foto: Tanjug

 

- Mislim da moramo da budemo pozitivnog stava, koliko god komplikovana situacija bila. Verujem da je sada vreme kada možemo najviše toga da naučimo. Uvek sam držao u glavi to da se uvek uči, i na terenu i van terena. Da to stavite u praksu, naučio sam od "velike trojke.

Kipranin nikada nije krio da mu je žao što nije uspeo da pobedi Novaka Đokovića, koji ima 8 pobeda u isto toliko mečeva protiv njega.

- Nikada ga nisam pobedio. Novak i ja smo kopija jedan drugog, ali je on bolji od mene deset puta u svim aspektima. Nikada nisam pronalazio rešenje. Pokušavao sam da budem agresivniji, ali sam uvek gubio... Nekada i 6:4 u trećem setu, nekada 7:5 u petom... Nisam mogao da ga pobedim - izjavio je Bagdatis nakon što je završio karijeru.

Novak Đoković ove nedelje igra na ATP turniru u Beču, dok će se Rafael Nadal posle Rolan Garosa na teren vratiti na mastersu u Parizu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slepac

pre 3 godine

Ovaj Bagdatis nije gledao finale u Parizu. Da jeste, video bi da je Nole ipak sa ove strane planete za razliku od protivnika. 13 finala i isto toliko trofeja. 102 pobede i samo dva poraza, ali kada je bio pod povredom. Ko će to dostići ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija