• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.12.2020

11:56

NOVAK PONOVO DONIRAO! Veliki šampion ima još veće srce

Tenis

NOVAK PONOVO DONIRAO! Veliki šampion ima još veće srce

Podeli vest

Fondacija Novak Đoković saopštila je da je donacijom u tri bolnice želela da bolesnoj deci omogući adekvatno okruženje u vidu edukativno-zabavnih prostorija u kojima će se osećati "makar približno kao da su kod kuće"

- Ljubav je pokretač, ona je u nama, samo treba da je probudimo, a kada je deca osete, teške stvari se transformišu u čuda. A, najveće čudo je dečji život i zadovoljno dete, to je za nas zvezda vodilja i zbog toga dajemo sve od sebe da danas bude bolje nego juče - navela je globalna direktorka i koosnivač Novak Đoković fondacije Jelena Đoković.

Fondacija je kompletno renovirala i opremila svim neophodnim sredstvima prostorije za učenje i igru u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, bolnici za pedijatriju "Olga Popović Dedijer" i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić".

Nacionalna direktorka Novak Đoković fondacije Maja Kremić je rekla da će se i ubuduće pažljivo pratiti i osluškivati potrebe dece tokom njihovog ranog razvoja.

- Mi u Fonadciji Novak Đoković čvrsto verujemo da samo zajedno, onoliko koliko svako od nas može, doprinosimo svetu da bude bolje mesto za sve - rekla je Maja Kremić.

Direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić je kazao da mu je drago zbog toga što je Fondacija prepoznala značaj kvalitetnog provođenog vremena dece koja se leče.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija