• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

13:46

NOVAK JE KRIV ZA SVE! Olga se javila posle prvog plasmana na Australijan open!

Tenis

NOVAK JE KRIV ZA SVE! Olga se javila posle prvog plasmana na Australijan open!

Podeli vest

Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb gren slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona, izjavila je mlada srpska teniserka Olga Danilović

Ona je u finalu kvalifikacija za Australijan open savladala Indijku Ankite Rainu 6:2, 3:6, 6:1.

- Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb gren slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona. Nije bilo turnira, nije bilo puno mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakv obično biva za start jedne takmičarske godine - izjavila je Olga za sajt teniskog saveza Srbije.

Foto: Starsportphoto

Olga Danilović, prvi put će igrati na grend slemu

Olga je naglasial ulogu Novaka Đokovića u njenoj pripremi, zahvalila se našem najboljem teniseru uz kojeg se, u njegovom sportskom centru, spremala za ove kvalifikacije.

- Verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru Novak zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem. Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas. Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan dočekati i proslaviti u Australiji - istakla je Danilovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija