• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

15:55

NOVAK NIJE POVREĐEN! Zverev bez dlake na jeziku o Srbinu posle poraza!

Tenis

NOVAK NIJE POVREĐEN! Zverev bez dlake na jeziku o Srbinu posle poraza!

Podeli vest

Nekadašnji teniser Miša Zverev, brat Aleksandra Zvereva, koga je Novak Đoković pobedio 3:1 posle preokreta u četvrtfinalu Australijan opena, pričao je posle meča o povredi prvog tenisera sveta

Miša je u Eurosportovom programu uživo govorio o Đokovićevim problemima sa trbušnim mišićima. Sličnu povredu imao je i njegov brat. 

- Saša nije verovao da je povređenNismo razmišljali o Đokovićevoj povredi. Videli smo kako servira, nismo se nadali da bi ta povreda mogla da bude prednost. Znali smo da je Novak spreman da se takmiči -  rekao je Miša Zverev. 

- Bio je ovo neverovatan meč i fizički i emotivno. Kako za njih dvojicu na terenu, tako i za nas pored. Imali smo šanse u trećem i četvrtom setu, ali to je Novak. Tako on pokazuje da je najbolji. Kao stariji brat osećam se tužno, znam koliko bi Saši značilo da je pobedio.

Foto: reuters

MIša Zverev, brat i trener Aleksandra Zvereva

Mnogi sumnjaju u povredu prvog tenisera sveta, ali ne i Miša Zverev. 

- Uvek imate ekstra snagu i energiju koju iskoristite u najbitnijim mečevima. Novak zna da sačuva i da reši meč -  rekao je brat Saše Zvereva, jedan od njegovih trenera.

Novak Đoković će igrati polufinale protiv Aslana Karaceva, ruskog tenisera koji je debitant na grend slemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

zverev je budala sram ga bilo hteo je da prođe bez borbe ali Nole sad zna ko su mu prijatelji samo oni koji ga nenapadaju

zdenko

pre 3 godine

Zasto ovakav naslov? Kao da inicirate da je Zverev rekao nesto lose.

Mr Baciska

pre 3 godine

STA, ako je povredjen, a STA, ako nije povredjen?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija