• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2021

15:49

OTKRIVENO ŠTA FEDERER PLANIRA! Rodžer kalkuliše, Novak je kriv za sve!

Tenis

OTKRIVENO ŠTA FEDERER PLANIRA! Rodžer kalkuliše, Novak je kriv za sve!

Podeli vest

Nekadašnja francuska teniserka Marion Bartoli kaže da Rodžer Federer neće dozvoliti Novaku Đokoviću da ga prestigne po broju grend slem titula

Federer je prošlu godinu proveo oporavljajući se, imao je i dve operacije, a od prošlogodišnjeg Australijan opena je do sada odigrao samo jedan ceo meč u Dohi.

Otkazao je upečće na turnirima u Dubaiju i Majamiju. Bartoli smatra da se čuva za grend slem turnire. Federer ima 20 grend slem trofeja kao i Nadal, a Đoković dva manje.

- Mislim da on hoće da ostane na vrhu u grend slem kategoriji posebno, to se mnogo računa. Naravno, on je bio prvi koji je stigao do 20 titula u toj piramidi. Đoković je već oborio njegov rekord po broju nedelja na prvom mestu ATP liste i ne mislim da Rodžer hoće da ostane bez svih rekorda. Ali naravno, morate da uzmete u obzir i njegovo zdravlje - objasnila je Baroli za podkast Meč points.

Foto: Reuters

Novak Đoković i Rodžer Federer

Smatra da Švajcarac verovatno neće izlagati telo velikom riziku samo zbog jednog rekorda, jer je već postigao mnogo toga.

- Ali, da li mu je rekord po broju grend slem titula negde u glavi? Iskreno mislim da jeste. Mislim da je odmah procenio, još tokom prvog meča protiv Dena Evansa, da mu je potrebno još vremena da se spremi. Verujem da je zato dodao jedan broj mečeva na šljaci, jer stvarno hoće da osvoji Vimbldon - kaže Bartoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rašo

pre 3 godine

Није питање шта он хоће него шта може? Узимајући све у обзир мудро би било да се повуче формално гледано неосрамоћен. Ако настави да се такмичи биће осрамоћен поразима од нискорангираних играча! Можда би то и требало тако да би се показало колико је он стварно велик!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija