• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2021

22:09

NASTAVAK HAOSA U FRANCUSKOJ! Teniserka žestoko izvređala MINISTARKU zbog Rolan Garosa!

Tenis

NASTAVAK HAOSA U FRANCUSKOJ! Teniserka žestoko izvređala MINISTARKU zbog Rolan Garosa!

Podeli vest

Imaće organizatori Rolan Garosa velikih problema u organizaciji turnira

Nakon što su ozvaničili da će se otvoreno prvenstvo Francuske igrati sedam dana kasnije i tako početi 30. maja, a trajati do 13. juna mnogi teniseri bili su prinuđeni da menjaju svoj raspored. 

Ideja je potekla od Ministarke sporta u Francuskoj, koja je sada na meti brojnih kritika, a najglasnija je bila Aliz Korne koja je za "Tenis Čanel" pokazala koliko je ljuta zbog situacije. 

 

 

- Naša ministarka sporta je užasna. Izvinte što moram tako da kažem. Nemam ništa lično protiv nje, ali ona je neko ko stalno donosi loše odluke za sport, kao da je uopšte ne interesuje šta radi. I znam da sve to dolazi od Vlade, u to sam sigurna. Moguće je i da dolazi od samog turnira jer sam čula da misle da će imati više ljudi na turniru ako pomere za nedelju dana - rekla je Korne i dodala. 

- I dalje mislim da je ta odluka prilično sebična, samo će da se naprave dodatni problemi sa kalendarom zbog tog odlaganja - zaključila je francuska teniserka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija