• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

09:50

ŠTA PRIČA BEKER, SVI MU SE ČUDE? Sumnja u Đokovića pred meč sa Beretinijem!

Tenis

ŠTA PRIČA BEKER, SVI MU SE ČUDE? Sumnja u Đokovića pred meč sa Beretinijem!

Podeli vest

Novak Đoković u četvrtfinalu Rolan Garosa igra protiv Matea Beretinija i u tom meču nije favorit, bar tako smatrra Boris Beker

Bivši trener Novaka Đoković prvo je napao Lorenca Muzetija jer je predao meč pri rezultatu 2:2 i vođstvu Novaka u petom setu od 4:0, a onda sve šokirao prognozom pred borbu za polufinale. 

Beretini nije igrao meč 4. kola Rolan Garosa zbog predaje Rodžera Federera, pa će imati tri cela dana između svog prethodnog meča i susreta sa Đokovićem.

Foto: Reuters

Boris Beker ne veruje u Novaka Đokovića

- Za mene je Beretini u prednosti. Imao je slobodan dan, a ni ranije nije imao duge mečeve. Sada je vrlo pažljivo posmatrao duel sa Muzetijem i video je da je Đoković pobediv - rekao je Boris Beker.

Beretini i Đoković su odigrali jedan meč do sada, pre dve godine na Završnom mastersu, a slavio je prvi tenisera sveta bez izgubljenog seta.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija