• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2021

07:57

AMERIKANAC KRVNIČKI NAPAO ĐOKOVIĆA! Ima problem sa besom, zbog toga je izbačen sa Ju Es opena! /video/

tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

AMERIKANAC KRVNIČKI NAPAO ĐOKOVIĆA! Ima problem sa besom, zbog toga je izbačen sa Ju Es opena! /video/

Podeli vest

Ben Rotenberg, američki novinar specijalizovan za tenis, još jednom je dokazao da je najveći mrzitelj Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Prvi teniset sveta je u četvrtifnalu Rolan garosa pobedio Matea Beretinija. Još dok je trajao duel Amerikanac je pljuvao Srbina na Tviteru.

Posle greške u taj brejku kod rezultata 5:4, Novak je poklonio treći set protivniku. Bio je besan zbog toga, ali je ipak nakon četiri seta slomio otpor rivala.

Nije krio Đoković emocije, u jednom trenutku je bes iskalio prema svojoj loži, videli smo tokom duela i zamahivanje reketom ka nekom, kao i šutiranje reklama.

Amerikanac je jedva dočekao da udari po Novaku. 

 

- Ovaj tip ima problem sa besom - napisao je Amerikanac,ali tu nije stao:

- Prethodni tvit sam objavio pre Novakovog slavlja, kada je slomio znak pored terena. To izbacivanje sa US Opena nije bio nesrećan slučaj. Bila je to logična kulminacija karijere prožete nepažljivim ponašanjem na terenu od velikog šampiona koji redovno pop*zdi.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

Ruku na srce malo je zasmetala reakcija posle poslednjeg poena. Đole mora malo da smiri živce. Pa nije to nadal.

Penzionerj

pre 2 godine

I vi americki zlocinci imate pravo da nekoga kritikujete. Nole je Svetski broj jedan i vas ce dovoditi do ludila iako niste daleko od ludila vec ste manijaci, zlocinci, Svetske ubice. Mozete Noleta i Srbe mrzeti ali nista vise od toga jer ste nistaci.

Sumadinac

pre 2 godine

Sta reci za Ameriku samo dve reči Zemnja Zločina.

sb

pre 2 godine

Novak ipak ima problem sa besom i povremeno nekontrolisanim ponašanjem na terenu, kad god malo zapne i ne ide mu po planu. Mislim da je on sam sebe preopteretio zacrtanim ciljem da mora da bude GOAT, a nisu mu više samo Nadal i Federer prepreka ka tom cilju, već i jedan broj mladih tenisera sa kojima sve teže izlazi na kraj. Posledica toga je jasna. Prevelik samonametnuti pritisak i nervoza, koja mora negde da izbije.

Dejan

pre 2 godine

Poruka za Bena Rotenberga : Mnogo nas zabole za tvoje bedno mišljenje . Dođi avgusta u Guču da podojiš . Ima nas dooosta !

Rale

pre 2 godine

Odgovor ludom amerikancu. Malo koji srbin nema povremeni bes koji je evidentno posleica vaših kriminalnih i nezakonitih radnji. Da ste vi odrastali pod NATO bombama ne biste danas ni postojali. Ali na vašu nesreću mi "Srbi" smo pravljeni od mnogo boljeg genetskog materijala od vas. Đoković je pokorio teniski svet, Jokić je pokorio NBA ligu. Nemojte mnogo da nas ljutite jer poslaćemo vam golfere, igrače bezbola, ... . da shvatite kakav smo mi narod. Pa najveći svetski naučnik koji je stvarao za dobrobit celog čovečansva na vašem tlu je srbin i samo srbin. Zato nemojte ga zvati američko srpski naučnik jer ste mu vi amerikanci podmetali noge na skoro svakom koraku. A šta bi sve postigao da ste ga poštovali onako kako je on to zasluživao.

Stojan

pre 2 godine

Dolazi vam uskoro Nole na US Open da uzme ono sto ste mu ukrali pre godinu dana!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija