• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2021

18:29

NOVAK U TOKIO IDE PO ZLATO I NIŠTA DRUGO GA NE ZANIMA! Srpski TENISERI krenuli na Olimpijske igre!

Tenis

NOVAK U TOKIO IDE PO ZLATO I NIŠTA DRUGO GA NE ZANIMA! Srpski TENISERI krenuli na Olimpijske igre!

Podeli vest

Srpska teniska reprezentacija krenula je put Tokija nakon konferencije za medije

Sprski tim će u Tokiju činiti Novak Đoković, Miomir Kecmanović u muškoj i Ivana Jorović, Nina Stojanović i Aleksandra Krunić u ženskoj kategoriji. Danas su sa aerodroma "Nikola Tesla" u Japan krenuli selektor Viktor Troicki i Miomir Kecmanović. 

Selektor Srbije Viktor Troicki zadovoljan je zbog odluke Novaka Đokovića da krene sa timom u Tokio i siguran je u to da će najbolji teniser svih vremena doneti zlatnu medalju našoj reprezentaciji. 

Foto: oks.org.rs

- Čast mi je što sam selektor i što ću sa sjajnim momcima u Tokio. Ovo mi je trenerski debi, a kao igrač sam dva puta bio na Olimpijskim igrama. Nadam se da ćemo imati mnogo uspeha jer tamo idemo sa najvećim ambicijama. Naravno, Novak Đoković ide po najsjajniju medalju i od njega najviše očekujemo. Kao što ste videli on je spreman i jedva čeka da stigne u Tokio, tamo će nam se pridružiti za dva dana. Kecmanović i ja idemo zajedno, u njega takođe verujem, mlad je, ali vrhunski igrač. Daćemo sve od sebe da donesemo sreću i radost Srbiji - rekao je selektor Viktor Troicki. 

Potom se novinarima obratio Miomir Kecmanović. 

- Prvi put ću predstavljati svoju zemlju na Olimpijsim igrama, osećam veliku čast zbog toga. Viktor mi je pomogao mnogo da se spremim za turnir i hvala mu, trudiću se i nadam se da ću uspeti da napravim dobar rezultat - dodao je Kecmanović. 

- Bili smo u kontaktu, ali nisam uticao na njegovu odluku. Dovoljno je veliki da odluči sam, na njemu je bilo da vidi da li može ili ne da nastupi nakon velikih napora. Gladan je pobeda, ide na "zlatni slem", želi to i jer niko nije uspeo pre njega. Verujem da ga to motiviše, siguran sam da je uzbuđen - otkrio je Troicki, a potom objasnio kakva očekivanja ima od Kecmanovića. 

Foto: oks.org.rs

- Verujem u Kecmanovića, on je fantastičan teniser, osvojio je prvu ATP titulu i očekujemo sve bolje i bolje rezultate. Ovo mu je debi na Olimpijskim igrama i verujem da može da napravi iskorak i iznenadi najveća medalja i stigne do medalje - rekao je Troicki. 

Troicki veruje u uspeh Miomira Kecmanovića na Igrama, a i sam teniser nema problema sa samopouzdanjem i ističe da je mnogo napredovao u poslednje vreme. 

- Mislim da dobro igram u poslednje vreme i da sam napredovao da mogu sa svima da se takmičim. Daću sve od sebe i nikad se ne zna, možda i doguram do kraja - rekao je Kecmanović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija