• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2021

23:33

FOKINA SPREMIO "TAJNO ORUŽJE" ZA NOVAKA! Uzda se u "VIŠE SILE" protiv SRPSKOG šampiona!

tanjug/ap photo

Tenis

FOKINA SPREMIO "TAJNO ORUŽJE" ZA NOVAKA! Uzda se u "VIŠE SILE" protiv SRPSKOG šampiona!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković sutra igra meč osmine finala na Olimpijskim igrama

Prve dve prepreke ka cilju Đoković je uspešno rešio, ali će mu u trećem kolu rival biti nezgodni Španac Alehandro Davidovič Fokina. 

Španac ruskog porekla je rođen i odrastao u Marbelji gde je upoznao Đokovića i sa njim postao dobar prijatelj. 

Foto: Tanjug/AP

- Kao da se poznajemo deset godina. Viđali smo se ranije po turnirima, ali smo se dobro upoznali tako što smo bili jedini profesionalni teniseri u Marbelji, pa smo počeli da treniramo zajedno. Od tog momenta imamo sjajan odnos, sviđamo se jedan drugom, često mi daje savete za igru, mnogo sam naučio od njega - otkrio je Davidovič Fokina. 

Do sada su se Španac i Novak sastali samo jednom i to u Rimu kada je srpski as bio ubedljiv. 

- Obojio mi je lice! Nema težeg protivnika od njega, ali znam gde da ga napadam. Novak ima sjajnu godinu, osvojio je tri grend slema, igra sa ogromnim samopouzdanjem, mada možda sada oseća i dodatni pritisak zato što igra za svoju zemlju i juri olimpijsko zlato i US open - ističe španski teniser. 

Foto: Tanjug/AP

Kada "normalnom" igrom ne ide protiv Novaka, Fokina je morao da se okrene sujeverju i pronađe tajno oružje. 

- Ne mogu da treniram ili igram bez jedne crne i jedne bele čarape. Nosim ih dugo već i postao sam sujeveran zbog njih. Želeo sam u Tokiju da nosim jednu žutu, a jednu crvenu, ali nisu stigle na vreme - nasmejao se Davidovič Fokina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija