• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

21:39

GRK OGORČEN ZBOG SITUACIJE U TOKIJU! Osećao sam se kao kriminalac! Nismo imali ni TV u sobi, a neki su i PLEJSTEJŠN, PRIVATNE TERETANE...

tanjug/ap phoTO

Tenis

GRK OGORČEN ZBOG SITUACIJE U TOKIJU! Osećao sam se kao kriminalac! Nismo imali ni TV u sobi, a neki su i PLEJSTEJŠN, PRIVATNE TERETANE...

Podeli vest

Kondicioni trener Stefanosa Cicipasa, Kristos Fiotakis, požalio se na teške uslove igrača na Igrama u Tokiju

Cicipasov trener je za grčke medije ispričao u kakvoj situaciji su se našli u olimpijskom selu.

- Bila su nas trojica u 20 kvadrata, čak nismo imali ni TV u sobi da posmatramo Igre. Dok su SAD, Velika Britanija i još neke zemlje imale i plejstejšn i apartmane sa velikim prozorima, privatne teretane, bicikle i kafeterije koje su mogli da koriste ! Čak 90 odsto osoblja nije govorio engleski. Bio je to pravi haos, to nije moglo da se sredi. Svlačionica je bila haotična, gubile su se stvari i satima niste mogli da rešite probleme.

Njega su najviše iznervirale restrikcije vezane za koronu!

Foto: tanjug/ap phoTO

 

- Dan kada je Cicipas igrao treće kolo sa Umberom, pozvali su me u dva sata ujutro da mi kažu da sam bio blizak kontakt sa nekim na letu iz Frankfurta 19. jula. Bilo je tu članova timova iz Italije i Nemačke, mnogo sportista, svi su bili na istom letu. Tražili su da se izolujem, bez obzira što sam u Japanu bio već devet dana i sa negativnim testovima. Morao sam da radim PCR test da bih gledao Cicipasa i rečeno mi je da ga zagrevam preko video poziva - dodao je grčki trener.

Foto: tanjug/ap phoTO

 

On je nastavio da priča o svemu što ga je razočaralo...

- Satima ste čekali na rezultate testova, onda su mi u 13 sati rekli da je u redu da uđem na stadion, ali da tamo dođem kolima sa posebnom pratnjom, ne autobusom. Tako da nisam mogao da imam standardne rutine sa Stefanosom pre meča. Stigao sam u 14, sat posle početka meča i uz mene je bilo šest zdravstvenih radnika, osećam se kao kriminalac kojin sedi sam na vrelom suncu. Usput, nisam stigao ni da jedem jer sam u karantinu bio od 7 ujutro, nisu mi dali da budem u kontaktu sa ostatkom tima - ispričao je kondicioni trener Cicipasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija