• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2021

23:26

ŠVAJCARAC SE VEĆ PREDAO? Novak će osvojiti kalendarski GREND SLEM

reuters

Tenis

ŠVAJCARAC SE VEĆ PREDAO? Novak će osvojiti kalendarski GREND SLEM

Podeli vest

Trostruki grend slem šampion Sten Vavrinka veruje da će Novak Đoković trijumfovati na US Openu i tako kompletirati kalendarski grend slem

Nole nije uspeo da osvoji "zlatni slem", pošto je ostao bez medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali i dalje mašta o kalendarskom grend slemu.

Sada je o tom dostignuću progovorio Vavrinka.

Ne očekujete da jedan igrač bude spreman da osvoji sva četiri grend slema, ali ono što su nam Novak, Rodžer i Rafa prikazali u ovih 15 godina, neverovatno je, oni su ti koji pomeraju te ekstremne granice u smislu koliko dobro možete da igrate - rekao je Švajcarac.

Foto: Reuters

Sten Vavrinka i Novak Đoković

Ipak, veruje da će Novaku to poći za rukom, iako će i on sam učestvovati na turniru u Njujorku.

Teško je reći. Imam taj osećaj da će osvojiti zbog načina na koji igra, kako zatvara mečeve i toga što uvek nađe rešenje da pobedi. Uvek imam osećaj da je on taj koji pobeđuje.

Na kraju je otkrio da se divi onome što prvi reket sveta radi na terenu.

Novak je otišao i dalje poslednjih nekoliko godina. Njegov nivo igre je nešto posebno - zaključio je Vavrinka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija