• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2021

18:27

TEŽAK POSAO ZA SRBE NA US OPENU! Krajinović jesini NOSILAC, samo Đere moće na NOVAKA!

reuters

Tenis

TEŽAK POSAO ZA SRBE NA US OPENU! Krajinović jesini NOSILAC, samo Đere moće na NOVAKA!

Podeli vest

Žrebom u Njujorku danas je određen put tenisera na US Openu

Sve oči teniskog sveta uprte su u Novaka Đokovića koji će u Njujorku pojuriti "kalendarski slem" i pokušati da osvoji sva četiri najjača turnira u sezoni. 

Ipak, nije Đoković jedini predstavnik Srbije na ovogodišnjem izdanju US opena, a tu su još i Laslo Đere, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović. 

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere će na startu turnira igrati protiv Denisa Kudle i on je jedini Srbin koji se nalazi na Novakovoj strani žreba. Ukoliko Đere savlada Kudlu ići će na boljeg iz meča Lorenca Sonega i igrača koji stiže iz kvalifikacija, a potom bi rival mogao da mu bude Hubert Hurkač.

Druga tri srpska predstavnika se nalaze u "kosturu" sa Stefanosom Cicipasom. Miomir Kecmanović će na startu turnira igrati sa Rinderknekom, a ukoliko izbaci Francuza na megdan će Noriju ili Alkarazu, dok bi potom mogao baš da se sretne sa Cicipasom. 

Krajinović koji je ujedno i 32. nosioc na turniru će igrati protiv Pelje, a ukoliko opravda ulogu favorita rival će mu biti bolji iz meča Tiafoa i jednog kvalifikanta dok bi već u osmini finala mogao na megdan Andreju Rubljovu. 

Foto: Tanjug/AP

Za kraj, Dušan Lajović startuje protiv Benoe Pera, dok bi u drugom kolu potencijalni rival mogao da mu bude Ugo Umber. U potencijalnoj osmini finala čekao bi ga, ako ne bude iznenađenja Kristijan Garin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Katastrofa! Crni dani za srpski tenis
Tenis

Katastrofa! Crni dani za srpski tenis

Dušan Lajović je poražen od Gaela Monfisa u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju, čime je Srbija već ostala bez predstavnika na tom turniru, iako ih je na startu imala četvoricu

18.08.2021

08:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija