• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

30.08.2021

11:44

Izašla je nova WTA lista! Nina i dalje jedina Srpkinja u Top 100

reuters

Tenis

Izašla je nova WTA lista! Nina i dalje jedina Srpkinja u Top 100

Podeli vest

Srpska teniserka Nina Stojanović pokvarila je plasman za jednu poziciju i na novoobjavljenoj WTA listi zauzima 94. mesto

Stojanović je na 94. mestu sa 880 bodova i jedina je srpska teniserka među prvih 100.

Olga Danilović zadržala je 145. mesto sa 564 boda, Aleksandra Krunić 179. mesto sa 429 bodova, a Natalija Stevanović je ostala 248. teniserka sveta sa 284 boda.

Australijanka Ešli Barti zadržala je prvo mesto sa 10.185 bodova, ispred Arine Sabalenke iz Belorudije, Japanke Naomi Osake i Karoline Pliškove iz Češke.

U Top 10 je bila samo jedna promena.

Ukrajinka Elina Svitolina popravila je plasman za jednu poziciju i sada je peta, a na šesto mesto pala je Amerikanka Sofija Kenin.

Sledeći veliki turnir, US Open, igra se od 30. avgusta do 12. septembra i nema sumnje da će posle njega biti mnogo više promena na listi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija