• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

07:38

NOVI ŠOK U NJUJORKU! Osaku izbacila tinejdžerka, Japanka se raspala posle meča i najavila povlačenje!

Tanjug/AP

Tenis

NOVI ŠOK U NJUJORKU! Osaku izbacila tinejdžerka, Japanka se raspala posle meča i najavila povlačenje!

Podeli vest

Posle ispadanja Stefanosa Cicipasa, viđena je senzacija i u ženskom delu žreba na Ju Es openu. Japanska teniserka Naomi Osaka završila je takmičenje posle poraza u trećem kolu

Aktuelna šampionka ispala je od 18-godišnje Lejle Fernandes iz Kanade posle tri seta i nakon što je servirala za pobedu.

Osaka je dobila prvi set, a onda je Kanadađanka uzvratila udarac u drugom setu, iako je Japanka vodila 6:5 i servirala za pobedu. 

Osaka zaplakala posle meča

Foto: Tanjug/AP

 

Posle poraza na konferenciji za medije Japanka se raspala, nije mogla da sakrije emocije. 

- Kada pobedim, ne osećam se srećno, osećam olakšanje. Kada izgubim, tužna sam. Mislim da to nije normalno. Nisam želela da plačem, ali osećam se - rekla je Osaka koja više nije mogla da se kontroliše i počela je da plače. 

Japanka ide na pauzu

Veoma mi je teško da ovo artikulišem. Mislim da sam došla do tačke u kojoj moram da shvatim šta ću sledeće da radim. Ne znam kada ću igrati naredni meč. Mislim da ću pauzirati od igranja neko vreme.

Foto: Tanjug/AP

 

U jednom trenutku je bila toliko frustrirana da je bacila reket.

- Žao mi je zbog toga. Nisam sigurna zašto sam to uradila. Govorila sam sebi da budem mirna, ali prekipelo mi je. Volim izazove, ali u poslednje vreme se unervozim kada mi ne ide, mislim da i vi to osećate i vidite.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17