• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

07:50

ZVEREV JE PREŽIVEO! Izgubio set, ali za manje od dva sata se domogao osmine finala!

USA Today

Tenis

ZVEREV JE PREŽIVEO! Izgubio set, ali za manje od dva sata se domogao osmine finala!

Podeli vest

Aleksander Zverev se plasirao u osminu finala US Opena nakon, pošto mu je Amerikanac Džek Sok predao meč pri vođstvu Nemca u četvrtom setu


Džek Sok predao je meč Nemcu pri rezultatu 3:6, 6:2, 6:3 i 2:1 za Zvereva u četvrtom setu. 

Nemac nije sjajno  otvorio duel, pa je 184. teniser sveta uz brejk u šestom gemu stekao prednost vrednu prvog seta.

Foto: USA Today

Džek Sok

Zvezev se na vreme probudio, i serijom od tri gema stekne prednost u drugom setu. Nakon što je Sok spasio dve brejk lopte u narednom gemu, usledila su dva mirnija gema, a potom novi brejk Nemca i izjednačenje u setovima.

Zverev je u trećem setu vezao tri gema pri rezultatu 3:3, a nakon što je pretrpeo novi brejk početkom četvrtog seta Amerikanac je predao meč posle sat i 57 minuta borbe.

Nemac će u osmini finala igrati sa Janikom Sinerom koji je bio bolji od Gaela Monfisa u pet setova.

Foto: USA Today

 

Uspešniji od sunarodnika bio je Opelka, koji je savladao Basilašvilija 7:6 (5), 6:3, 6:4, a mesto među 16 najboljih obezbedio je i Heris Lojd, trijumfom nad Šapovalovim.6:4, 6:4, 6:4.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija