• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2021

15:03

NOVAK ŠETA PSA SARAJEVOM I PUNI BATERIJE! Ima svoj ritual, uvek bira isti hotel...

Klix.ba

Tenis

NOVAK ŠETA PSA SARAJEVOM I PUNI BATERIJE! Ima svoj ritual, uvek bira isti hotel...

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je stigao u Bosnu i Hercegovinu, gde želi da napuni baterije za predstojeće izazove

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u petak je stigao u Sarajevo, a danas se u popodnenim satima uputio ka centru grada, a nakon toga i prema Visokom u novi oblilazak "piramida".

Foto: printscreen instagram/bosnian.pyramid

 

Đokoviću je ovo četvrti dolazak u glavni grad BiH. Prvi put je bio u Sarajevu u junu prošle godine s porodicom i to nakon poraza u finalu Roland Garrosa od Rafaela Nadala.

Foto: Klix.ba

 

Treći put je Đoković u Sarajevo došao na početku maja ove godine, a svaki put povod za dolazak  bio je oblizak "piramida".

Đoković ovaj put u Sarajevu, u hotelu u kojem je često na Trebeviću i boravi bez supruge Jelene, a s njim su deca Stefan i Tara - piše Klix.ba

Iskoristio je vreme za šetnju s psom uživajući u svježem vazduhu na Trebeviću. 

Poznato je kako Đoković u Sarajevu za svoj odmor u prirodi uvijek bira isti hotel i ovo mu je treći boravak na ovoj lokaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris Nikolic

pre 2 godine

Nole puni baterije svuda sem u Srbiji. I svuda ide pre nego sto dodje u Srbiju. Gde se spremao za Olimpijadu u US open?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija